img
Home / КЛЮКАРНИК / Сузанита: „Смятам да напусна скоро България!“

Сузанита: „Смятам да напусна скоро България!“

/
/
/
1264 Views

„Смятам да напусна скоро България“. Тази бомба хвърли скандалната певица Сузанита на своите фенове.

Щерката на Орхан Мурад е категорична, че у нас не може да се развие достатъчно и затова желае да избяга от родината ни. „Съвсем скоро ще се махна!“ – заканва се Сузанита пред „България Днес“.

15-годишната изпълнителка смята, че зад граница може да пожъне огромни успехи за разлика от България. Скандалната певица вече е избрала мястото, където да се премести, но го пази в тайна. Заедно с нея ще замине и приятелят й.

Към момента Сузи си търси чуждестранен продуцент, който да я лансира и да й урежда участия зад граница.

Дъщерята на Орхан Мурад владее добре английски и езиковата бариерата няма да е проблем за нея. Младата изпълнителка не прекрачи прага на къщата на „ВИП брадър“, както трябваше да направи с цялото си семейство. В последния момент двете страни не успяха да се договорят и въпреки заснетите визитки за шоуто, участието й претърпя фиаско.

В същото време екстравагантната певица все повече замяза на истинска кифла. Въпреки скромните си години Сузанита наду устните си с хиалурон, както правят Николета Лозанова и много чалга певици. „Сложиха ми го без упойка. Дори не болеше“, разкрива за процедурата Сузанита.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook