Home » ЗА ДАМИТЕ » Съберете длани ето така – вижте какво говорят те за Вас!
Съберете длани ето така - вижте какво говорят те за Вас!

Съберете длани ето така – вижте какво говорят те за Вас!

Интересувате ли се от интересни тестове? Тогава този е за вас!

Според психолозите той може да покаже с висока точност какъв е човек в любовна връзка. И неговата лична линия на живота (известна също като линия на сърцето за хиромантите) ще помогне за това. Или по-скоро две линии едновременно – от лявата и от дясната ръка.

ЛИЧНА ЛИНИЯ НА ЖИВОТА

събрани длани

И така, да започваме!

Поставете дланите си една до друга, така че напречните линии между фалангите на малките пръсти да са на едно ниво. В противен случай не може да се гарантира точността на теста като цяло. Сега вижте как личната линия на живота (линията на сърцето) на дясната ръка е разположена по отношение на същата на лявата ръка. Напомняме ви: започвайки от дланта под малкия пръст, тя достига до хълма на Юпитер под показалеца. Виждате ли я? След това можете да интерпретирате резултата.

лична линия на живота

Линията отдясно е по-ниска от линията отляво

Личната линия на живота на дясната ръка е по-ниска от същата вляво. Това показва, че не сте толкова запалени по любовна връзка. Любовта, според вас, не е основният компонент на щастливия живот. Когато решите да имате сериозна връзка, ще изберете някой, който е по-млад от вас, често от друга националност.

жена и мъж двойка

Отличавате се с отговорност, самочувствие и личен опит, което ви помага да се справяте с трудностите доста бързо. Обичате с очите си. Можете да обградите любимия човек с най-нежна грижа. Но при едно условие: ако той или тя отвърне на чувствата ви.

Линии на едно ниво

Линиите на сърцето на двете ръце са на едно ниво. Вие сте истинска находка за партньора си. Чувството за отговорност, сериозността на намеренията, желанието за силни взаимоотношения до смъртта – това са вашите силни страни.

В същото време сте толкова нетърпеливи да предвидите и планирате всичко рационално, че всякакви внезапни промени в живота могат, разрушавайки състоянието на обичайния баланс, просто да ви съборят. Очевидно не е чудно, че Джон Ленън е обичал фразата: ако искате да забавлявате Бог, разкажете му за вашите планове.

Джон и Йоко

Може би рационализмът и здравият разум ви правят малко скучни, но това е повече от компенсирано от вашето нежно разположение, отстъпчивост, лекота на общуване, интерес към мнението на партньора ви, без желание да спорите с него. Така че всичко е наред.

Линията на личния живот вдясно е по-висока от линията вляво

Дясната линия по-висока ли е от лявата? Подобна линия на личен живот казва, че ще изберете за спътник човек, който е по-възрастен от вас, въпреки че вашата мъдрост би била достатъчна за двама. Жаждата за романтизъм, емоционалността и отзивчивостта са вашите отличителни черти. Любовните отношения са много важни за вас. Следователно можете да ги поддържате много дълго време.

сърце знак

В крайна сметка да сте с любимия човек (и той с вас) е интересно и вълнуващо. Не обръщате много внимание на това „какво ще кажат хората“, вашите приоритети са независимост, спокойствие, свобода. Добрата интуиция ви помага.

Веднага щом усетите неискреност и егоистични намерения в една връзка, веднага ще я прекратите. И същата интуиция ще ви подскаже кой е точно вашият. А точността при този тест е от решаващо значение.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?