Горещи новини

Съпругата на Шабан Шаулич взе важно решение (Вижте още)

Съпругата на Шабан Шаулич

Съпругата на Шабан Шаулич напуска Сърбия

Съпругата на Шабан Шаулич взе важно решение за живота си. Гордана Шаулич загуби съпруга си на 17-ти февруари в нелеп инцидент на магистрала А2 в Германия. На път за летището пиян шофьор от турски произход се вряза в задната част на автомобила на сръбската легенда.

След смъртта на Шабан Гордана Шаулич се затворила в дома им в един от най-богатите квартали в Белград „Дедине“ и отказвала да напусне семейното жилище, където двамата да прекарали почти целия си живот. Децата на Гордана я съветвали да им отиде на гости за известно време и да се махне от общото им жилище с Шабан. Но досега тя категорично отказвала.

Гордана излизала от дома им единствено, за да постави всяка сутрин свежи бели цветя на некролога на съпруга си, който е окачен на вратата, пишат сръбските медии.

Сега обаче съпругата на сръбската легенда решила, че е време да отдалечи от всичко, което й навява тъга и й напомня, че Шаулич вече не е между живите. Гордана взела важното решение да избяга от Сърбия и да замине за чужбина. Децата напълно подкрепили майка си за взетото решение.

За последно Гордана излезнала от вкъщи на помена за съпруга й преди седмица.

Тогава на новото гробище в Белград се събрало цялото семейство на Шаулич, както и много негови колеги и приятели. Най-голямата дъщеря на Шабан Илда и майка й, се опитвали да скрият сълзите си с черни очила, пише kurir.mk. Те оставили цветя на гроба на Шабан, а една от дъщерите му оставила и запалена цигара, защото приживе певецът пушел. На помена присъствали също и сестрите на Шаулич, които не спирали да оплакват своя брат.

А със заминаването си Гордана се надявала да остане сама със себе си. Тя искала да избяга от медийното внимание в Сърбия и да тъгува за съпруга си далеч от всичко и всички.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Съпругата на Шабан Шаулич взе важно решение (Вижте още)"

Какво мислите?