Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Сърцето на Любо Киров е разбито: Дадох му всичко, а той преспа с „половината град“!
Сърцето на Любо Киров е разбито: Дадох му всичко а той преспа с "половината град"!

Сърцето на Любо Киров е разбито: Дадох му всичко, а той преспа с „половината град“!

С разбито сърце е Любо Киров. Певецът, който се слави като един от най-харесваните от публиката, но и най-богатите у нас, от доста време се терзае и си блъска главата с любовни драми. Причината е, че човекът, по когото е луд от любов, се къса да му слага рога.

Става дума за 30-годишния актьор Боян Арсов, който преди време дори живееше в шикозния дом на 50-годишния Любо Киров. Киров му предоставил всичко, което да отговаря на желанията и капризите му, но Боян скоро след това се изнесъл, под предлог, че не е готов за съвместно съжителство.

„Истината е, че го направи, защото искаше хем да мотае Любо и той да му угажда, хем да си вее байрака и да го прави, с когото му падне. Преди Любо той твърдеше, че е имал дълга връзка с жена, но общо взето, го прави и с двата пола“, разкриха близки до Киров.

Самият Любо бил като разбит, но все се молел Боян да „надживее“ това и да се кротне в обятията му. От друга страна Киров се боял, че това може да е „кармата“ му, задето преди време все той е зарязвал гаджетата си и им е изневерявал.

„Много го обича, много. Приятелите му отдавна го съветват да бие шута на този лигльо, но той не ще и да чуе“, коментират източниците.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?