Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » С два „патлака“ шофьор предупреждава: Внимавай как караш! Семейството ми е в колата!
С два "патлака" шофьор предупреждава: Внимавай как караш! Семейството ми е в колата!

С два „патлака“ шофьор предупреждава: Внимавай как караш! Семейството ми е в колата!

На интересен подход за спиране на войната по пътищата се натъкна репортер на „Фокус“.

Изобретателен мъж от Велико Търново е залепил на цялото задно стъкло на своя лек автомобил „Опел“ надпис, който гласи: Внимавай как караш! Семейството ми е в колата!“ Важен момент в посланието е, че то е оградено с два пистолета.

Снимката не е от интернет, а заснета в реална ситуация на пътя на светофара на кръстовището при болница „Пирогов“ в София в неделния ден.

Респектиращият многозначителен надпис вероятно отдавна е познат на великотърновските полицаи. Само можем да предполагаме каква е била реакцията им на нестандартния подход на човека да привлече внимание, за да опази себе си и близките си.

Факт е, че войната по пътищата на страната, кара българите да бъдат все по-иновативни в опита си да се защитят от джигитите на пътя.

Неотдавна, почернена майка на младо момче, поредната жертва на пътя предупреди чрез „Фокус“, че е въпрос на време и нервите на някой от родителите на починали деца, да не издържат.

Коментарът й бе по повод проточването с години на съдебни процеси и неправдата дрогирани, пияни шофьори и потенциални убийци, да са на свобода и да продължават да безчинстват на пътя.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?