Home » ЗДРАВЕ » Тази нова тенденция в загубата на тегло измести изтощителните диети и прекалените тренировки, заслужава си да пробвате
Тази нова тенденция в загубата на тегло

Тази нова тенденция в загубата на тегло измести изтощителните диети и прекалените тренировки, заслужава си да пробвате

Красотата изисква ли жертва? Само не този път. 

Нова тенденция в намаляването на теглото разруши стереотипа, че една фина фигура може да бъде получена само чрез въздържане от храна и упорити тренировки. Всичко, от което се нуждаете е пакет с активен въглен, научи КОЧ.

Без да се отказвате ​​от сладко и брашно, феновете на този метод се отърват от 3 до 5 кг за няколко седмици, ако няма абсолютно никакви промени в диетата си. Днес ви предлагаме един от вариантите на тази лека загуба на тегло, в която можете да постигнете отлични резултати.

Отслабване с въглен

Отслабване с въглен

Първото нещо, което трябва да знаете за отслабването с въглен: популярният аптечен инструмент не разгражда мазнините, а допринася за изгарянето им. Той не засяга пряко мастните клетки, но предизвиква много процеси, които са отговорни за това.

Активираният въглен е абсорбер, който премахва токсините от тялото. Шлаките, образувани от неправилна диета, се абсорбират от него като гъба, а те са една от основните причини за увеличаване на теглото.

Такава помощ значително намалява тежестта върху бъбреците, насърчава елиминирането на вредния холестерол и ускорява метаболизма. Съберете всички тези фактори и получавате изчерпателно средство за отслабване.

Друг важен момент: въгленът също премахва излишната вода от тялото. Увеличеното тегло с 1-2 килограма обикновено се свързват с промени в съдържанието на вода в тялото, а подуването добавя няколко килограма.

Отслабване с въглен

Като се използва активен въглен по график, лесно можете да постигнете загуба на тегло , без да имате нужда да изготвяте специална схема на хранене или да ходите във фитнеса. Предлагаме ви трите най-често срещани схеми за намаляване на теглото с него

10 до 10

Този метод е подходящ за тези, които бързат да се сбогуват с няколко сантиметра в кръста възможно най-скоро. Въпросът е да се вземат десет таблетки за десет дни, като се разделят на части от няколко парчета. Пийте ги един час преди хранене.

Умерена загуба на тегло

Само две таблетки за час и половина преди хранене и след половин месец част от мазнината ще бъде безвъзвратно изчезнали.

1 таблетка на 10 kg

Тук трябва да изчислите броя на таблетките на базата на собственото ви тегло. Например, за загуба на тегло при жена тежаща 80 кг, количеството въглен на ден е 8 таблетки, но не трябва да започвате веднага с пълна доза. Започнете с 2-3, след което постепенно увеличете сумата. Пийте наведнъж всички изчислени хапчета сутрин на празен стомах. Седенето на тази „диета“ може да бъде не повече от 2 седмици.

Отслабване с въглен

Какво прави активният въглен, освен да намалите теглото ви? Почиства кожата от акне и други обриви, както и маха петна и мазния блясък по кожата. Всъщност, има пълна детоксикация на тялото, така че състоянието на кожата се подобрява значително.

Противопоказания на въглена 

И все пак, това е медикамент и не можете да го приемате неконтролируемо. Курсът не трябва да трае повече от 2-3 седмици, тъй като страда чревната микрофлора. За да предотвратите това да се случи, докато губите тегло, по-долу сме подготвили няколко ястия, които трябва да бъдат включени в диетата ви.

Отслабване с въглен

Хората със заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, колит, гастрит, холецистит и други), както и бременни жени и деца под 14-годишна възраст трябва да се въздържат от приема на активен въглен.

Храни, които трябва да приемате по време на прием на въглен

На първо място, трябва да се концентрирате върху храната, която благоприятства чревната биоценоза. Като правило, това са млечните продукти. За да ускорите процеса на изгаряне на мазнини, ви препоръчваме да се придържате към следното примерно меню.

закуска

Овесена каша с шепа ядки и лъжица мед
извара с плодове
Сирене със зеленчуци
Чийзкейк

обяд

Спагети със зелена салата, спанак или краставици
Варен ориз (200 г) с краставица и доматена салата с лъжица заквасена сметана или кисело мляко
Печено говеждо месо със сирене (напр. Френско месо)

Отслабване с въглен

вечеря

Гръцка салата с фета сирене и маслини
Хляб със сирене и домати
Запечена риба с лук и броколи

Като закуска, ние препоръчваме кисело мляко (за предпочитане домашно) с плодове. Той е много полезен за поддържане на цикория на чревната микрофлора или по-скоро на пребиотиците в него. Пийте от неговия корен ще помогне за намаляване на загуба на тегло.

Отслабване с въглен

Винаги е желателно нещо, което не е твърде радикално за поддържане на теглото при нормални условия. Сега с активен въглен можете дори да получите загуба на тегло! Диетолозите предупреждават: най-важното – не се ангажирайте в абсорбенти твърде дълго.

Останалото е безболезнен начин да запазите любимото меню и същевременно тънката си талия. Споделете с нас вашите впечатления, ако вече сте го изпробвали.

Източник: За жената

[kkstarratings]
Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?