img
Home / БЪЛГАРИЯ / Таткото на Андрея през сълзи: Ангелче! На никого не е направила лошо

Таткото на Андрея през сълзи: Ангелче! На никого не е направила лошо

/
/
/
313 Views

Хората от село Галиче се прощават с убитата 18-годишна Андрея.

Преди това те излязоха на протест след бруталното убийство на момичето. Те искат справедлива присъда за убиеца на момичето. Задържаният 17-годишен Аксел може да получи от 5 до 12 години затвор, защото е непълнолетен, научи ko4.

За първи път след жестокото убийство проговори бащата на Андрея.

„Моето дете беше ангелче. Никога на никого не е направила нищо лошо, много ме слушаше. Андрея мечтаеше да се събере с приятеля си, аз ѝ обещах да ѝ направя най-хубавия бал“, сподели бащата Асен Руменов.

Почерненият баща е категоричен, че Аксел трябва да получи доживотен затвор. Зад исканията му застанаха и жителите на Галиче. Те събират подписи за промяна на Наказателния кодекс.

Хората в Галиче се страхуват, че след като излезе от затвора Аксел ще бъде още по-опасен и може да извърши други престъпления. Местните настояват роднините на 17-годишното момче да бъдат изселени от селото.

Въпреки че Галиче осъмна с протест, ситуацията е спокойна, обяви кметът на селото. Схр: Страхил Стоянов, кмет на Галиче:

„Хората са спокойни, няма напрежение. Просто хората искат да направят подписка за промяна на Наказателния кодекс“, коментира той.

Полицейското присъствие в Галиче остава засилено, работи се и по поставянето на камери за видеонаблюдение.

Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook