Home » ЗА ДАМИТЕ » Течна бомба за 7 дни разтапя мазнините от талията: Започваш днес и след седмица си 2 размера по-слаба
Течна бомба за 7 дни разтапя мазнините от талията

Течна бомба за 7 дни разтапя мазнините от талията: Започваш днес и след седмица си 2 размера по-слаба

Мечтата на всяка жена – по-слаба, по-стройна, по-бързо. Е, сега тази мечта може да се превърне спокойно в реалност, ако само добавите тази мощна напитка към дневния си режим, научи ko4.

Приготвили сме ви рецептата за една невероятно вкусна и здравословна напитка , която в 7-дневен срок ще ви превърнат в истинска фиданка! Записвайте и започвайте още днес:

Джинджифиловата напитка за отслабване е използвана от източните красавици в древни времена. Активните съставки на този ароматен коктейл стимулират метаболитните процеси в организма, ускоряват кръвообращението и в същото време повишават устойчивостта към инфекции, нормализират работата на стомашно-чревния тракт. Ето как се прави течната бомба за отслабване :

Течна бомба за 7 дни разтапя мазнините от талията

Продукти:

4–5 см корен от джинджифил

2–3 стръка прясна мента

1 грейпфрут

1 с.л.мед

500 мл вода

щипка канела

щипка кардамон

Приготвяне:

Коренът от джинджифил и ментата се нарязват на ситно, смилат се в кухненски робот или блендер. Добавят се канелата, кардамонът и се налива гореща вода. Сместа се оставя да се запари за 30 минути.

Когато течността се охлади, я прецедете и добавете сока от 1 грейпфрут и меда.

През седмицата, преди всеки обяд и вечеря, изпийте 200 мл от тази напитка. След това направете почивка за 7 дни и повторете курса. Ефективността на средството за отслабване е тествана многократно: след първата седмица мастният слой по корема и талията става много по-тънък!

За още по-добри резултати се хранете правилно и спортувайте редовно!

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?