img
Home / КЛЮКАРНИК / Тигър захапа Ася Капчикова в Тайланд

Тигър захапа Ася Капчикова в Тайланд

/
/
/
161 Views
loading...

Плеймйетката Ася Капчикова избяга от студа в България и в момента се наслаждава на слънчевите лъчи в Тайланд. Компания й прави не мъж, а най-известният травестит у нас Елза Парини.

Преди няколко дни чаровното миньонче шокира медиите със своя снимка, на която ясно се вижда, че левия й показалец е бинтован. Някои медии проявиха истинското си въображение и съчиниха какви ли не сценарии за инцидента.

Оказа се, че палавата Капчикова е изявила желание да си направи снимка с тигър. Екзотичните животни са голяма атракция на остров Пукет и всеки минаващ от там преодолява страха си и застава за снимка за спомен.

Тигър захапа Ася Капчикова в Тайланд

Макар животинката да е обучена и свикнала да общува с хората, всеки желаещ получава инструкции къде точно трябва да застане и да няма резки движения. Адреналинът привлякъл Ася, която се успокоила от добронамерения характер на тигъра и се заиграла с него.

Тигърът понечил да й отхапе пръста. За щастие, тя се разминала само с леко одраскване от острите резци на хищника, но се наложило да й бъде оказана спешна помощ в близкия медицински пункт.

Това по никакъв начин не притеснило безстрашната родна красавица, която продължава да се впуска в екстремни приключения на райския остров.

Източник: show.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!