Това е двойката, която печели „Един за друг“?

Tova e dvoikata koqto pecheli v Edin za drug

Перничаните Михаела и Венцислав ще спечелят петия сезон на най-позитивното романтично предаване „Един за друг“.

Двамата се запознават на новогодишно парти. Живели са заедно в САЩ, но решават да се завърнат в родния си град, където създават семейство.

Михаела е на 29, а Венци на 33. Те са двойка в живота от 7 години, а от две са родители на малката Вая. Срещат се за първи път в ресторант в родния си град. „Беше любов от пръв поглед“, разказват влюбените перничани. „Помислих си, че е много красива“, Спомня си Венци. „Тоя ще е моя“, припомня си Михаела. Работят като модератори на съдържание в една от най-популярните социални мрежи в света.

Mihaela i Vencislav

Неразделни са, тъй като работят от вкъщи. „Не можем един без друг“, казват в един глас двамата. Макар и да е така, те не крият, че имат спорове помежду си. „Търсим се постоянно, но и постоянно се караме, защото сме нон стоп заедно“, допълва двойката. Михаела е счетоводител по образование, а Венцислав е учител по физкултура и спорт.

Преди време заминават за САЩ където предлагат работа на Михаела. „Оттам имаме спомени за цял живот, но решихме да се върнем в България, за да отгледаме детето си тук, споделя двойката. За Венци Михаела казва, че е прекрасен баща и съпруг.

„Момичета, ако имате такива мъже да себе си – пазете ги“, категорична е тя. За него пък тя е най-красивата жена на света и най-невероятната съпруга. Не крие, че я ревнува, макар и тя да не му дава повод за това, пише „Галерия“.

Михаела и Венци завоюваха втория седмичен имунитет, преминавайки трасето без нито една грешка. Те победиха и първите елиминирани от петия сезон на предаването „Един за друг“ Кристина и Емилиян. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Това е двойката, която печели „Един за друг“?"

Какво мислите?