img
Home / БЪЛГАРИЯ / Тотална чистка в Шоуто на Слави! Ето кои от екипа ще изхвърчат!

Тотална чистка в Шоуто на Слави! Ето кои от екипа ще изхвърчат!

/
/
/
1607 Views

Чистка в екипа започва Слави Трифонов, твърдят негови приближени. Причина за това е, че шоуто на Дългия е завряно без публика в много малко студио.

По разбираеми причини, там не могат да се съберат всички, които досега се подвизаваха на сцената на шоуто, разбра Ко4.бг. За 18-те години на екран Трифонов е притежавал едно от най-големите студия в нюзрума на медията.

Преди дни ръководството на телевизията съкрати и оряза неколкократно мащаба на студиото на Трифонов и го остави да води в пространство, наподобяващо тясна стаичка, дори на мазе. Предаването бе открито само от 2 балерини, тъй като по обективни причини целият балет трудно би се разкършил из еднометровото пространство, пише „България Днес“.

„Добър вечер, уважаеми зрители – започна гологлавият. И продължи: – За съжаление трудно бих казал добър вечер и на вас, скъпи гости в студиото, защото нямам гости.“

Въпреки иронията, с която подходи към неуместната ситуация, Трифонов се окопити и с присъщ дух започна да разсъждава по актуалните теми и събития, касаещи страната. Нетипично студиото не бе осветено с ярки прожектори, а с приглушени светлини. По този начин по-трудно се забелязва малкият му размер.

Впечатление на много меломани на Дългия е, че голяма част от знаменития „Ку-ку бенд“ също не присъстваше. На работа бяха само 4-ма оттях. „Така ще сме, ще работим на смени явно, защото не можем да се съберем всички“, опита да се шегува Слави. Въпреки това тъгата и неудовлетвореността от смущаващо малкото му студио проличаха множество пъти.

Вижте и това:  Слави Трифонов реши да живее на село, но в палат за 5 милиона!

Вечерта продължи със скечовете на Краси Радков, който не пропусна да се посмее на гърба на работодателя си. „А вие тук имате ли си тоалетна?“, започна комикът. Трифонов откликна ожесточено: „Не, стискаме, защото нямаме тоалетна“. Дългия не пропусна да отбележи, че интимността в студиото се усеща повече от обикновено. „Ако кихна, ще отнеса целия бенд, толкова сме си близки и интимни“, обяви шоуменът. След като колегите му натъртиха, че използва студиото на Петя Дикова, Трифонов видимо изнервен предупреди, че ще започне да уволнява, ако подигравките продължат.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook