img
Home / СВЯТ / Учените са в шок! Вижте какво се крие на дъното на Бермудския триъгълник!

Учените са в шок! Вижте какво се крие на дъното на Бермудския триъгълник!

/
/
/
1038 Views

Бермудският триъгълник продължава да смайва учените и упорито за крие тайните си.

Oт последните смайващи открития на учените е, че на дъното на т.нар. Бермудски триъгълник се намират две гигантски подводни пирамиди. Сензационното откритие е направено в резултат на дългогодишно проучване на океанографа Майер Ферлаг, която представи откритието си по време на научна конференция във Флорида, САЩ.

Още повече въпроси повдига фактът, че откритите на дъното на Бермудския триъгълник пирамиди са стъклени.

Пирамиди в Бермудския триъгълникСтъклените пирамиди се намират на около 2000 метра под повърхността на океана. Те са локализирани с помощта на сонар, но за съжаление скоро след откритието военните са прекратили изследователската дейност в района.

Авторът на откритието Майер смята, че двете стъклени пирамиди са изработени с помощта на непозната за човечеството технология. Нещо повече – те са причина за всички регистрирани в района аномалии, като изчезването на кораби и самолети, които остават необяснени до ден-днешен.

Остава отворен въпросът как са били направени тези пирамиди. Учените повдигат и други интересни въпроси, като имат ли отвор отнякъде, който да служи като врата, притежават енергийно поле.

Тези въпроси обаче трудно ще намерят отговор след наложената от военните забрана за изследване в района.

 

Пирамиди на дъното на Бермудския триъгълникПо-паметливите посочват, че откриването на пирамиди на морското дъно в района на Бермудския триъгълник в никакъв случай не е новина. За тяхното съществуване се говори още от 1990 година.

Стъклените пирамиди, открити от Майер, имат внушителни размери. Ако може да се съди по данните от сонара, те са три поти по-големи от Хеопсовата пирамида в Египет.

Едната от откритите пирамиди е с размери на основата 300 на 200 метра, а на върха ѝ са забелязани два отвора, през които водата преминава с огромна скорост и се получава опасно завихряне.

Много учени се отнасят скептично към откритието на Майер. Те смятат, че поради огромното налягане на дъното е изключено откритите пирамиди да са изработени от стъкло.

За съжаление този спор трудно ще бъде разрешен, докато не се отмени забраната на военните да проучвания в района на Бермудския триъгълник.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook