img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

/
/
/
1184 Views

Екип учени от Европа и САЩ, в резултат на дългогодишни проучвания е стигнал до сензационен извод. Оказа се, че съществува перфектен размер на женските гърди, независимо от различните вкусове на хората.

Както пише порталът VistaNews, размерът на идеалния бюст специалисти са изчислили на базата на обширна анкета с пластични хирурзи и техните клиентки.

По този начин около 40% от представителите на прекрасната половина на човечеството са се изказали за гърди трети размер и лекарите са ги подкрепили.

На второ място по предпочитания сред жените е много по-сериозната по габарити „четворка“. На трето място е „единицата“, а на втори размер не му върви – той е на опашката на класацията. .

Това изследване опровергава мита, че женската гърда трябва да се побира в длан. Това не отговаря на действителността.

Пластичните хирурзи са потвърди, че най-често за тях за корекция на бюста идват точно собственички „двойката“.

Интересно е, че допитване сред мъже е повтарило резултатите от изследването за жените. Представителите на силния пол също предпочитат „тройката“ или „С“.

Мъжете признават, че точно такъв – не прекалено голям, но не и малък размер на гърдите, е модел на красота и естетика за тях.

Второто място в мъжката класация е „четири“ – „D“. В същото време мъжете признават, че биха предпочели „ДД“. И само един от десет европейци харесва жени с малък размер на бюста./jenata.blitz.bg.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook