img

Феновете раздвоени: Нагласени ли са образите в „Като две капки вода“

/
/
/
251 Views
loading...

Феновете продължават да гледат „Като две капки вода“

Феновете раздвоени. След гафа в предаването „Като две капки вода“ се развихри истинска дискусия на тема: „Нагласени ли за образите в шоуто или не“ в социалните мрежи, научи ko4.

В лайфа се случи поредния гаф в предаването за имитации. Участниците застанаха пред бутона на късмета, за да изберат следващия образ, в който трябва да се превъплътят, но той не работеше.

Наложи се днес в „На кафе“ звездите да изберат образите си за следващия понеделник. Това породи огромна дискусия и дори спорове сред феновете на „Като две капки вода“. Почитателите на предаването не пропуснаха да изразят своето мнение по въпроса с разваления бутон на късмета и нагласените превъплъщения.

Феновете се разделиха на групи. Една голяма част от почитателите не пропуснаха да захапят продуцентите и целия екип на шоуто за имитации. „Искаше ми се да видя „паникьосаните сурикати“ в апаратната… Микрофони, бутони… всичко отказа да работи… и Рачков отпраши към Слави“, пише фенка на страницата на предаването във Фейсбук. „Какво стана с другите образи? Много тъп завършек! Много слаб лайф!“, „Дано да пуснете видео, в което си избират образите. А не просто да напишете кой какво ще прави, че с този гаф, нямам думи“, „Голяма излагация… Арменска работа…“, валят негативните коментари един след друг.

Голяма част от почитателите на шоуто коментират, че отдавна знаят, че „Като две капки вода“ е нагласено, но това нямало никакво значение и те щели да продължат да го гледат. „Хора, това е развлекателно предаване. Дори да е нагласено, отпуснете тази душа, забавлявайте се, стига сте плюли, стига с този негативизъм. При вас може би всичко е перфектно и гафове не се получават“, „Научихме“ нещо, което така и така знаехме… настройките на бутона“, „Ясно е, че бутонът на късмета е нагласен, но важното е да има шоу. А то определено има. Спрете да мрънкате и се кефете, че гледаме толкова яко шоу“, са една малка част от положителните коментари, въпреки снощния колосален гаф в предаването.

Феновете са на мнение, че ще продължат да гледат „Като две капки вода“, защото има „шоу“.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!