Home » ЗОДИИ » Хороскопът на Павел Глоба за седмицата от 8 до 14 април 2024 г-Водолей-Слънчевото затъмнение ще ви отвори очите
Horoskop na Pavel GLoba

Хороскопът на Павел Глоба за седмицата от 8 до 14 април 2024 г-Водолей-Слънчевото затъмнение ще ви отвори очите

Овен

Този период ще създаде много проблеми за Овните. Изпълнението на желанията ще стане почти невъзможно.

Не толкова Меркурий ще попречи на щастието на тези хора, колкото затъмнението. Именно поради това Овенът може да стане многократно по-агресивен и да загуби способността си да общува дипломатично. Ще има трудности във финансите, в работата и в любовта. Трябва да се грижите за здравето си и да не преследвате два заека едновременно.

Телец

Телецът трябва да помни, че всеки сам контролира съдбата си. Павел Глоба съветва да не гоним печалба, да не проявяваме алчност и дребнавост. Сега Телецът трябва да се грижи колкото е възможно повече за хората, които са били добри с тях в миналото. Ако човек не направи нищо добро, тогава е по-добре да не бъде полезен в замяна. Трябва да е като кантар – ако някой направи крачка към него, значи и Телецът ще трябва да го направи.

Близнаци

По-добре е да споделяте само положителни неща с хората. Близнаците ще имат шанс да спечелят добра репутация чрез оказване на психологическа подкрепа. Хората от тази зодия ще продължат да привличат късмета, макар и в малко количество, но това може да стане само като бъдат себе си, както и като следват правилата и желаят да се срещат с хората наполовина. От 8-ми до 14-ти Близнаците може да си помислят, че светът полудява. Това не е така, защото промените са на път да навлязат в живота ни.

Рак

Подсъзнанието на Раците ще влияе много ефективно на света около тях. Абсолютно целият им живот може да се промени драматично поради пълно затъмнение. За да направите това, трябва да промените визията си за света около вас към оптимистична. Да се ​​направи това на слаба Венера ще бъде изключително трудно. Астролозите също смятат, че Раците ще трябва да станат по-независими. Мнозина ще развият желание за самота, вниманието ще се влоши и ще се появи жажда за лоши навици.

Лъв

Лъвовете ще станат по-меки и по-чувствителни, но това не е толкова лошо, колкото изглежда. Те ще могат да усещат хората около себе си поради развитата си емпатия, но може да станат много уязвими и нервни за известно време. Страховете временно ще станат много по-силни, което ще доведе Лъва до голямо съмнение в себе си, разваляйки настроението им. Не се тревожете за дреболии. Всичко ще остане на мястото си, ако Лъвовете останат честни и мили.

Дева

Мързелът и апатията са двата най-лоши врагове на успеха за Девите сега. От 8 април представителите на този знак могат да станат податливи на влиянието на тези заболявания, тъй като Венера е престанала да ги захранва с положителна енергия, преминавайки в знака Овен. Ретроградният Меркурий ще доведе до трудности при мисленето и вземането на решения. Астролозите съветват да мислите по-ясно, без предразсъдъци и клишета.

Везни

Везните трябва да разберат значението на положителните нагласи, тъй като ретроградният Меркурий силно променя съзнанието им, лишавайки ги от обективност. Едно затъмнение може да направи същото. От 8-ми вниманието ще продължи да се влошава, както и паметта. Ще бъде още по-трудно да се срещате и да общувате с хора. Трябва да общувате открито с близки и приятели, за да не загубят доверие.

Скорпион

Скорпионите трябва да разберат значението на добротата и оптимизма, защото ретроградният Меркурий и затъмнението ще променят значително съзнанието им. Обхватът на вниманието на Скорпионите е почти нулев, така че е важно да се проверявате на работа. В комуникацията тези хора се нуждаят от изключително конструктивен подход. В никакъв случай не отмъщавайте на никого, защото това може да развали кармата ви.

Стрелец

Щастието ще е далеч от Стрелците. Пълното слънчево затъмнение ще ви попречи да го усетите. Венера е загубила цялата си сила, което в комбинация с ретро Меркурий и затъмнението ще направи тези седем дни или поне първата половина на седмицата най-опасното време на пролетта. Енергийните резерви на Стрелеца ще се изчерпят много бързо и мотивацията може да изчезне.

Козирог

Козирозите сега при никакви обстоятелства не трябва да излизат извън зоната си на комфорт. Негативно и силно затъмнение ще отслаби психически и физически представителите на този знак. Това ще се забележи до вторник. Но не трябва да сте активни и в сряда и четвъртък, тъй като това ще бъдат два много опасни дни с опасни аспекти на планетите. Астролозите съветват да не рискувате и да не се забърквате във финансови и любовни авантюри. Дълбоките преживявания няма да пуснат много от Козирозите до края на седмицата.

Водолей

Представянето на Водолеите ще бъде намалено до четвъртък. Желанието за почивка ще бъде по-голямо от желанието за работа. Затъмнението на 8 април ще ви отвори очите за истината. Разбира се, това няма да се случи веднага, тъй като затъмнението действа бавно и не винаги е отворено. Въпреки проблемите, Водолеите ще успеят да изградят собствена визия за бъдещето. Тези хора също могат да изпитат тежка загуба на паметта и загуба на желание за покоряване на нови върхове.

Риби

Рибите в никакъв случай не трябва да се доверяват на вътрешния си глас през тези седем дни, защото той ще бъде заглушен от Венера, Меркурий и слънчевото затъмнение. В трудни ситуации само логиката и опитът ще помогнат да се избегне фиаско. Това важи както за сферата на парите, така и за сферата на любовта. Няма да има символика в нищо. Просто проблемите ще бъдат проблеми, с които трябва да се справяме някак – без хленчене, а със самоирония и доза оптимизъм.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?