Горещи новини

Хороскоп от Тамара Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Започна добър период в живота на Скорпионите в много сфери

Хороскоп от Тамара Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Започна добър период в живота на Скорпионите в много сфери

Овен

Тази седмица ще позволи на Овните да почувстват голям прилив на сила и енергия. Голяма част от планираното ще бъде постигнато без особени затруднения, което обикновено се описва като „като по часовник“.

Опитайте се да оползотворите това време по най-добрия начин за работа и семейство.

В работата всичко ще е стабилно. В семейството се старайте да избягвате разногласия, недоразумения и спорове. Ще ви трябва търпение и с близките, защото невинаги тяхната логика ще ви е ясна. Когато решавате собствените си проблеми, не забравяйте интересите на другите.

Телец

Телците тази седмица ще трябва да се справят с кариерата си. Благоприятно време да стъпите уверено на краката си във всички отношения. Време е да решите кои от бизнес контактите ви са перспективни и с кои можете да се сбогувате. Бъдете упорити, не се отказвайте пред пречките и не се обиждайте на приятелите си.

Тази седмица също ще ви даде възможност да укрепите авторитета си. В работата може да има шанс да заемете по-изгодна позиция. Преди да решите да разрешите някакъв важен за вас проблем, обмислете го от всички страни.

Близнаци

Дойде време Близнаците да вземат самостоятелни решения и да носят отговорност за тях. Вашето тайно желание ще се сбъдне, ако не унищожите всичко със собствените си ръце. По това време трябва да отделите повече време на децата си.

Внимавайте какво казвате, ако не искате да станете заложник на собствените си думи. Прекалената приказливост, която погрешно приемате за красноречие, няма да донесе никаква полза. Основната цел на уикенда е да се наспиш добре. По-добре е да избягвате шумни компании.

Рак

Раците трябва да спрат да закъсняват и да карат хората да ви чакат, в противен случай ще спрат да ви приемат на сериозно. Плановете за уикенда могат да се променят драматично поради обстоятелства извън вашия контрол.

Ще можете да впечатлите хората, които ви интересуват. Не трябва да се доверявате твърде много на думите на непознати, те просто искат да изглеждат важни. Прекарайте уикенда в подреждане на дома си.

Лъв

Тази седмица няма да е от най-лесните за Лъва. Някои от плановете ви ще трябва да отложите за по-подходящ момент. Съберете духа и силите си, консултирайте се с най-близките си роднини и едва тогава ще можете да реализирате грандиозните си планове. През почивните дни е препоръчително да избягвате алкохола и шумните компании.

Пътуванията може да не вървят гладко, но в крайна сметка ще постигнете желаните резултати. Добро настроение ще ви дадат приятели и близки хора. Не седнете у дома, опитайте се да ходите повече и по-дълго на чист въздух.

Дева

Това е добро време за Дева. В работата, в кариерата, в бизнес отношенията са възможни обещаващи предложения и изгодни споразумения. Има шанс да постигнете много. Струва си да избягвате контакти, които не носят никаква полза.

Също през тази седмица ще получите шанс да осъществите свой отдавнашен план, който така и не ви стигна до ръцете или за който по една или друга причина не сте искали да се заемете. Посветете този уикенд на спокойна почивка, трябва да се отпуснете. Може би спа е точно това, от което се нуждаете.

Везни

Тази седмица Везните ще имат шанс да наваксат работата. Деловите и неофициални отношения с важни за вас хора също ще се подобрят. Опитайте се да не се поддавате на провокации и манипулации.

Подредете документите си. Време е да почистите работния плот на вашия компютър, много място е заето от напълно безполезни неща. В личните дела можете да разчитате на подкрепата на роднини и влиятелни приятели. Посветете уикенда си на активен отдих.

Скорпион

Започна добър период в живота на Скорпионите в много сфери на вашата дейност. Скоро ви очаква нещо важно. През уикендите си струва да си вземете малко почивка от ежедневната суматоха. Заведете се на кратка екскурзия до места, на които не сте били досега.

Ако не започнете да забавяте, ще можете да се доближите до невъзможното. Незначителните трудности само ще добавят вълнение и увереност в успеха. Не бързайте да правите резки движения в работата си, по-добре е да се запасите с търпение и аргументи.

Стрелец

За Стрелците нещата може да не се развият съвсем според очакванията им. Не се паникьосвайте, може дори да е по-добре. Бъдете уверени в действията си и запазете няколко варианта за развитие на събитията. Опитайте се да не се изтощавате, не пренебрегвайте правилния сън и почивка.

Няма нужда да търсите подводни камъни в работата, стига всичко да е тихо и прозрачно, никой и нищо да не работи срещу вас. Може би през този период ще получите добро предложение за работа, което си струва да приемете. Бъдете спокойни, прекалената емоционалност ви пречи да възприемете обективно ситуацията и да вземете важни решения.

Козирог

Тази седмица Козирозите трябва да бъдат особено внимателни в общуването с колеги и партньори. Не трябва да подписвате документи, ако не разбирате всичко в тях. Прочетете внимателно условията на договорите.

Това е страхотен момент да се помирите с някого, с когото отношенията ви са се обтегнали или влошили напоследък. Не вземайте резки и драстични решения, ако те обещават значителни промени. През уикендите е по-добре да се откажете от алкохола, да прекарвате време с ползи за тялото и естетическо удоволствие.

Водолей

Седмица във Водолей ще отлети със скоростта на вятъра поради факта, че няма да скучаете на работа. Ще се чувствате добре в семейството си, семейството и приятелите ви ще ви подкрепят.

Правете само онези неща, които вече са започнати и изискват продължение или спешно завършване. Радвайте се повече на живота и се старайте да поддържате хармония в себе си и около вас. Яжте повече здравословни храни.

Риби

Ако не си дадете почивка, рискувате да се преуморите физически и психически. Няма да е излишно да се вслушвате в съветите на близки, на които имате доверие. Струва си да отидете на пикник през уикенда.

Най-голямата грешка, която Рибите могат да направят тази седмица, е да се опитват да изпълняват няколко задачи едновременно. Не започвайте нищо ново, докато не се справите с всичко, което имате. Освен това не давайте обещания, защото може да разочаровате човека.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Хороскоп от Тамара Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Започна добър период в живота на Скорпионите в много сфери"

Какво мислите?