Home » ЗА ДАМИТЕ » Мехлем, който ще изтрие поне 10 години от лицето ви – възвръща еластичността и изглажда бръчките
Мехлем който ще изтрие поне 10 години от лицето ви – възвръща еластичността и изглажда бръчките

Мехлем, който ще изтрие поне 10 години от лицето ви – възвръща еластичността и изглажда бръчките

Наричат ​​го еликсир на младостта с причина. Този прост мехлем връща еластичността и красотата на кожата, връща естествения цвят и обем на косата, а тези, които са го пробвали споделят, че освен всичко друго, виждат и по-добре.

Народната медицина има решение за всичко, включително и за запазване на младежкия вид на кожата. Няма да имате нужда от скъпи кремове, серуми, масла или козметични процедури.

За да възстановите блясъка и еластичността на кожата си, ще ви трябват само няколко съставки и решимостта да използвате продукта редовно. Запомнете добре тази рецепта или още по-добре я запишете, ако искате да се подмладите и да изглеждате с 10 години по-млади.

В съчетание с правилно, здравословно хранене и физическа активност, тази смес ще допринесе за добър външен вид, но и страхотно усещане. Този мехлем има способността да стимулира регенерацията на клетките, но също така ще има положителен ефект върху функционирането на целия организъм.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 100 мл масло од ленено семе
  • 2 лимони
  • 1 глава лук
  • 500 г мед (един буркан)

ПРОЦЕДУРА:

Почистете чесъна и го разделете на скилидки, след което внимателно обелете всяка скилидка поотделно. Обелете единия лимон, а другия измийте добре в разтвор на сода бикарбонат.

За тази смес трябва да използвате един лимон заедно с кората. Отстранете семките. Смелете или смесете съставките в еднородна смес.

Към сместа от смлян лимон и чесън добавете сто милилитра масло от ленено семе и половин килограм мед. Разбъркайте добре до гладкост.

Съхранявайте сместа в хладилник в затворен стъклен буркан. Приема се три пъти на ден по една чаена лъжичка половин час преди хранене.

КАК ДЕЙСТВА НА ТЯЛОТО?

Лененото масло е растителен хормон и съдържа линолова (омега-6), олеинова (омега-9) и палмитинова мастни киселини. То е по-богат източник на омега 3 мастни киселини дори от рибеното масло. Тези мазнини играят ключова роля в поддържането на младежки вид и предотвратяват преждевременните бръчки.

Освен това е растителен източник на лигнани, важни антиоксиданти, а в комбинация с лимон ефективно почиства черния дроб и жлъчните пътища. Витамин С от лимона е перфектен антиоксидант, укрепва имунитета и кръвоносните съдове.

Казват, че лимонът е „лекарство за всичко“. Подобрява тена, възвръща еластичността, регенерира кожата и косата, повишава имунитета и успешно се бори със стреса. Чесънът пречиства тялото от токсини, а медът го снабдява с хранителни вещества, т.е. микроелементи в кръвта, които възстановяват и подмладяват целия организъм.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?