Горещи новини

Цеци Красимирова се обзаведе със самолет от милиардер (СНИМКА)

Цеци Красимирова се обзаведе със самолет от милиардер (СНИМКА)Цеци Красимирова се обзаведе със самолет от милиардер (СНИМКА)

Цеци Красимирова се обзаведе със самолет за лично ползване, даден й от австрийския милиардер Дитрих Матешиц, съобщава „Телеграф“. От постовете в социалните мрежи става ясно, че Красимирова сега е из островите на Централна Америка, а с нея са куп приятели, които ще си правят снимки и ще си почиват.

Красимирова е завела компания от колеги, стилисти и гримьори на Карибското Сен Тропе, както викат на остров Сейт Бартоломей, известен още и като Сейнт Бартс. С нея са още фотографът Костадин Кръстев-Коко, стилистът Стоян Апостолов-Стоянски, гримьорката Джулия Ангелова, фризьорът Венелин Кондаков, манекенът Мариан Кюрпанов.

Там е и моделката Кристина Милева, която е бивша годеница на Деян Донков. След снимките на Сейнт Бартс тя ще вземе самолета, даден на Цеци, за да отлети за близката Доминикана. Там ще се срещне с новото си гадже – кайтсърфиста Алекс Сото, както твърдят светските хроникьори.

От снимките, които Цеци и Приятели споделят в социалните мрежи, става ясно, че ги глезят като милиардери в луксозна вила с изглед към океана, в която има спа процедури, фитнес и инфинити басейни.

Красимирова в момента снима календар за голяма компания, произвеждаща тор.

Цеци Красимирова се обзаведе със самолет от милиардер (СНИМКА)

 

 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Be the first to comment on "Цеци Красимирова се обзаведе със самолет от милиардер (СНИМКА)"

Какво мислите?