Home » СВЯТ » ЦРУ публикува доклад за НЛО, свалено в Русия, което превърнало войници в камъни
ЦРУ публикува доклад за НЛО, свалено в Русия, което превърнало войници в камъни
ЦРУ публикува доклад за НЛО, свалено в Русия, което превърнало войници в камъни

ЦРУ публикува доклад за НЛО, свалено в Русия, което превърнало войници в камъни

В мрежата се появиха секретни документи на ЦРУ, които свидетелстват, че през 1993 г. над русия е прелетял НЛО, който е бил свален от руските военни, твърди capital.news, без да публикува факсимиле от доклада.

Съобщава се, че непознатият обект летял безшумно над територията на Русия, но бил открит от средствата за ПВО. Ракета „земя-въздух“ свалила „чинията“ в небето над Сибир.

Първият контакт на извънземните с руснаците завършва трагично за хората. В зоната на видимост на пришълците, група руски войници се опитали да им се противопоставят, но са били подложени на тайнствено излъчване от страна на нарушителите на земното пространство.

Хуманоидите приличали на хора, но са били сиви и малко по-ниски. Те гледали военнослужещите враждебно с големите си черни очи.

Те изпратили някакъв невидим енергиен импулс към хората, които загинали веднага умрели, а телата им се вкаменили. Документите съобщават, че останките им били откарани в научноизследователската лаборатория близо до Москва. Учените установили, че преди смъртта на войниците молекулярната структура на телата им се е променила до състояние на варовик.

Двама от войниците успели да избягат, тъй като били извън обсега на загадъчното излъчване и се скрили наблизо. След това именно те са разказали за инцидента. Но къде са се дянали пришълците след сражението – дали са останали на Земята, или са ремонтирали „летящата чиния“ и са отлетели към дома си, не става ясно.

В публикацията се пояснява, че досието за инцидента на руските специални служби, с обем от 250 страници, е стигнало до американското разузнаване в годините след разпада на СССР, по време на изтичането на информация през 90-те години.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?