img
Home / БЪЛГАРИЯ / Четирима гардове пазят сина на Румен Радев: Охранители от НСО придружават ученика Георги и до магазина

Четирима гардове пазят сина на Румен Радев: Охранители от НСО придружават ученика Георги и до магазина

/
/
/
846 Views

Румен Радев отскоро е подсигурил солидна охрана на сина си Георги, издават хора от квартала, в който младежът живее заедно с майка си.

Момчето се движело плътно в компанията на четирима гардове, а какво е наложило усилените мерки за сигурност, остава мистерия, пише вестник „Ретро“. Доскоро цялото семейство на президента – първата му съпруга Гинка, дъщеря му Дарина и брат ѝ Георги, ходеха по улиците съвсем спокойно и непридружавани от НСО. Дори когато името на сина на Радев бе намесено в скандален училищен побой, държавният глава не се притесни за неговата сигурност и не пожела ученикът да бъде под специална охрана.

Съседи на семейството на президента обаче доверяват, че Георги се чувствал изключително некомфортно в компанията на охранителите си.

Преди няколко дни бъдещият футболист искал да си купи нещо дребно от кварталния магазин, а появата му с цялата рота гардове смутила както персонала, така и пазаруващите вътре съседи. От неудобство момчето се извинило и гледало да излезе възможно най-бързо от търговския обект, за да не предизвиква бутаница и стълпотворение. Цялото лято Георги прекарал в столицата, отдаден на извънкласното си занимание – футбола. За разлика от сестра си Дарина, която първо бе на море с колеги от театралната школа, където играе, после се поглези и с яхтен круиз в съседна Гърция, синът на президента успял да отиде единствено за няколко дни до „Албена“.

Краткият му престой на Черноморието изобщо не бил свързан с приятни младежки емоции и забавления, а с участие във футболен турнир, където обаче неговият клуб – столичният „Бароко“, бил отстранен още на първата фаза. Преди това пък Георги бе на тренировъчен лагер във Валенсия, където бе специално поканен след проби в столицата, на които впечатлил именити треньори. Най-вероятно и през есента отново щял да опита да замине за Испания, за да затвърди успеха си и да даде заявка за шеметната футболна кариера, на която се надявал.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook