Горещи новини

ШОК! Тита напуска Капките заради скандала с баща й

ШОК! Тита напуска Капките заради скандала с баща й

Цяла Силистра се е надигнала срещу Тита заради случилото се с баща й!

Пенсионерите в Силистра масово се обединяват срещу една от тийнсензациите, Христина Христова, по-известна като Тита, която е тяхна съгражданка, пише HotArena.

Възрастните хора са бесни, че трудът им е бил ограбен чрез бащата на певицата Милен Пенчев – шеф на НОИ в Силистра. Той бе задържан заради участие в престъпна схема за осигуряване на високи пенсии срещу подкупи от порядъка на 10 хиляди лева. Така се оказва, че възрастните хора, които живеят обидно бедно, са спонсорирали скъпите клипове на младата звезда, писа „Галерия“.

Нашумялата изпълнителка, която въпреки невинния си вид пее парчета с вулгарни текстове, в които неизвестен герои иска да й пръсне дисплея и панела, е сред звездите в шоуто „Като две капки вода“ и дори спечели в първото състезание с имитацията на Кристина Агилера.

ШОК! Тита напуска Капките заради скандала с баща й

Впоследствие се оказа, че докато е пял колегата й Милко Калайджиев, на екрана за гласуване е бил изписан номерът на Тита. Мнозина заподозряха, че грешката не е случайна, тъй като режисьор на „Капките“ е Кирил Киров – Кико, който пък е продуцент на Тита чрез общия си лейбъл с Криско „Адаманд“.

19-годишната силистренка се сринала психически след ареста на баща си и публичното унижение, на което е подложена фамилията. Тита плачела постоянно, не можела да се концентрира и се чудела дали е в състояние да продължи участието си в шоуто.

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ШОК! Тита напуска Капките заради скандала с баща й"

Какво мислите?