Home » КЛЮКАРНИК » Щерката на Радев се вихри на къмпинг по нощите: Дарина няма 18, но ходи по дискотеки и слуша чалга
Щерката на Радев се вихри на къмпинг по нощите

Щерката на Радев се вихри на къмпинг по нощите: Дарина няма 18, но ходи по дискотеки и слуша чалга

Дъщерята на президента Румен Радев посрещна първото утро на юли месец на родното Черноморие, видя ko4.

Дарина Радева откри летния сезон на къмпинг „Смокиня“ край Созопол с голяма приятелска тумба. Цялата компания на президентската щерка бяха отседнали в бунгала на няколко метра от плажа, а Джулай морнинг дочакаха след шумно парти с много музика и танци на известен плажен бар.

Щерката на Радев се вихри на къмпинг по нощите

Там страстите им кипнали и един от компанията на Дарина се съблякъл гол на два пъти – веднъж, за да тича измежду бунгалата, в които нощуват и други летовници, и втори път – за да направи нощно нудистко къпане в морето. Наследничката на Румен Радев дружи с момичета и момчета на различни възрасти от френската гимназия, където е ученичка, както и с колеги от театралната трупа, в която от няколко години играе. С тях прекарва свободното си време и пътува за ваканции.

Макар да не е пълнолетна, дъщерята на държавния глава редовно посещава нощни заведения не само по Черноморието, но и в столицата.

Очевидно баща ѝ и майка ѝ Гинка ѝ имат пълно доверие, щом не са ѝ поставили вечерен час и не я ограничават от нито един младежки порив. Наскоро тийнейджърката дори се снима в прегръдките на фолкпевеца Галин, на когото, изглежда, е почитателка. Тя бе на негово участие в столична чалготека, а кадрите, на които небрежно гушка фолкидола, сама сподели в интернет пространството.

Тазгодишният ѝ отскок до къмпинг „Смокиня“ не е първото ѝ море без родители. През миналото лято тя отново летува с приятели, а за последно е ходила с баща си на почивка през 2016 г., няколко месеца преди Радев да бъде избран за президент.

Тогава тя и брат ѝ Георги придружили държавния глава и мащехата си Десислава на ваканцията им на къмпинг „Делфин“, намиращ се до Ахтопол, където първата дама призна, че двамата със съпруга ѝ най-много обичали да събират слънчеви лъчи.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?