Новините на фокус
Home » СВЯТ » Ще ви се отще след тези снимки: как изглеждат 92-годишен милиардер и младата му съпруга, която наскоро му роди син (СНИМКИ)
Ще ви се отще след тези снимки: как изглеждат 92-годишен милиардер и младата му съпруга която наскоро му роди син (СНИМКИ)

Ще ви се отще след тези снимки: как изглеждат 92-годишен милиардер и младата му съпруга, която наскоро му роди син (СНИМКИ)

Бърни Екълстоун е човекът, който успя да превърне Формула 1 от обикновено нишово състезание в глобален феномен. Британските таблоиди го нарекоха „Бащата на Формула 1“. 

След Втората световна война Бърни изгражда един от най-големите бизнеси за употребявани автомобили в Обединеното кралство и през 1971 г. купува състезателния отбор Brabham.

Екълстоун спря да се състезава през 2017 г., когато продаде Формула 1 за 4,4 милиарда долара. Той не инвестира в нови големи проекти и сега обеднява всяка година – ако думата е приложима за човек, чието състояние сега е 2,9 милиарда долара.

Въпреки че се е оттеглил от бизнеса, на 92 години може да се похвали с бурен личен живот. Магнатът в младостта си успя да стане баща на 3 дъщери: 65-годишната Дебора, 35-годишната Тамара и 31-годишната Петра, а първият му мъжки наследник, синът Ейс, се появи преди 3 години.

Най-голямата, Дебора, е родена от първата му съпруга Айви Бамфорд, а с втората си съпруга, модела Славица Радич, той има очарователните Тамара и Петра.

Таблоидите подозират дъщерите, че ревнуват единствения наследник и майка му заради наследството, което един ден ще трябва да си поделят. Бърни също опровергава подобни изводи, като казва, че е в най-добрата си форма и иска още деца.

Екълстоун, на 80-годишна възраст, реши да се ожени за жена, която е с 45 години по-млада от него. През 2012 г.

Бърни Екълстоун подписа с Фабиана Флоси , момиче, което е по-младо от най-голямата му дъщеря. А ако направите сметката, като цяло е по-подходяща да му бъде внучка.

Двойката се срещна през 2009 г. в Световния съвет по моторни спортове. По това време Фабиана все още не беше светска личност и работеше в маркетинговия отдел на Голямата награда на Бразилия, провеждана в Интерлагос.

През 2020 г. Фабиана и Бърни обявиха предстоящото попълнение в семейството, а през юли същата година им се роди син, който беше кръстен Александър Чарлз.

Екълстоун заявява в интервютата си: „Сега имам повече свободно време и се надявам да мога да го прекарам със сина си, докато порасне. Не знам дали ще спрем дотук. Може би трябва да има по-малък брат или сестра.

Можем само да се надяваме, че бившият ръководител на Формула 1 наистина има много сили и енергия, които са достатъчни не само за децата, но и за съпругата му.

Съпругът и съпругата се появяват в обектива на камерите, опитвайки се да докажат с поведението си, че всички възрасти са подвластни на любовта. Но обществото изразява своето недоволство, осъждайки такава голяма разлика във възрастта и съмнявайки се в чистотата на чувствата на Фабиана.

Бърни Екълстоун и Фабиана
Бърни Екълстоун с Фабиана Флоси

снимка
Legion Media

Бърни Екълстоун
Бърни Екълстоун

снимка
Legion Media

„Чудя се, госпожице Флоси, какво първо ви привлече към милиардера Бърни?“ „Това нейният пра-пра-пра-дядо ли е?“ „Удивително е как парите могат да преодолеят разликата във възрастта!“ „Огромна възрастова разлика, но такава сладък малък син“, – пишат интернет потребители в социалните мрежи.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?