Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Азис пъчи силиконови гърди (СНИМКА)
Азис пъчи силиконови гърди
Азис пъчи силиконови гърди

Азис пъчи силиконови гърди (СНИМКА)

Фалшивите мускули на Азис са правени в Турция, научи ko4.

Азис посегна към методите за разкрасяване на плеймейтките – пише в. „Уикенд“. Фолкзвездата от няколко месеца пъчи силиконови гърди – отбелязва изданието. Операцията му била направена в Турция срещу доста скромна за джоба на звездата сума.

Певецът от Костинброд в последните месеци е заприличал на културист. Оказва се обаче, че видът му не се дължи само на усилени тренировки и строг хранителен режим, а и на майсторството на някой турски корифей на естетичната хирургия. Добре развитите гръдни мускули на Азис всъщност са от силикон – твърдят източници на изданието. Според тях операцията е направена през есента – малко преди певецът да стане водещ на „ВИП Брадър“.

Подобна интервенция се правела на доста места по света, но в Турция се били специализирали, а и цената била приемлива.

Такъв вид разкрасяване струвал няколко хиляди евро, което е нищо за джоба на родната звезда. Операцията се правела по същия начин както тази за уголемяване на дамските гърди, само че формата на имплантите била специално разработена така, че да е подходяща за мъже здравеняци.

Азис съвсем не е единственият мъж в България, който пъчи силиконови гърди. Операцията ставала все по-популярна сред платежоспособните ни сънародници, които държат да изглеждат като холивудски звезди.

Азис пъчи силиконови гърди

Разлика в тялото на Азис за 10-годишен период

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?