Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Валентин Кулагин се натиска за „Капките“, дори не искал пари
Валентин Кулагин се натиска за „Капките“, дори не искал пари
Валентин Кулагин се натиска за „Капките“, дори не искал пари

Валентин Кулагин се натиска за „Капките“, дори не искал пари

Искам да участвам, но ме цензурират – жалва се Валентин Кулагин

Скандалният гримьор Валентин Кулагин прави всичко възможно да се уреди с място в предаването „Като две капки вода“, узна ko4.

Станалият известен с вечните скандали в къщата на „ВИП Брадър“ се опитва да се намърда в шоуто за имитации, като дори не искал хонорар. Той сам се предложил на продуцента Маги Халваджиян, но според гримьора в телевизията го цензурират.

„Нямам отправена покана от продуцентите на шоуто до този момент. Аз имам краката, задника, имам и гърлото, мога да лазя на сцената, движа се много добре“ – признава Валентин Кулагин.

Той се оплака, че най-вероятно няма да го вземат, защото се притесняват от характера му.

„Единствен след излизането ми от шоуто не ме поканиха при Гала. Тя ме цензурира. Сега сигурно и в „Капките“ ще вземат онази пародия Пепа Транс (Папи Ханс, бел. ред.), а аз съм този, който може да направи истинско шоу. Ясно е, че изнесох целия сезон на „ВИП Брадър“ – оживено обяснява качествата си Валентин Кулагин.

Той твърди, че не страда от липса на професионални ангажименти и има много клиенти, напук на слуховете, че вече никоя родна звезда не иска да се гримира при него – твърди в заключение вестникът.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?