Горещи новини

Ако лястовица, гълъб или врабче се ударят в прозореца ви, това е важен знак-Ето какво значи!

Lqstovica kusmet

Както се оказа, аз съм доста суеверен човек. Неволно в главата ми се събраха твърде много предразсъдъци, свързани с различни сфери на човешкия живот, околната среда и дивата природа.

Например, не се съмнявам, че птиците, които чукат или летят в прозорец, често са предвестници на определени новини или събития. Вчера една птица удари прозорец с двоен стъклопакет и минута по-късно баба ми се обади и каза, че е изпратена за преглед в регионална клиника.

КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО: ПТИЦАТА СЕ УДРЯ В ПРОЗОРЕЦА

Същността на народния знак: птица удря прозорец – нещо трябва да се случи. Ако пернатият индивид остане жив и невредим, тогава няма да се случи нищо ужасно. Лошо е, когато птица умре от удар, защото тогава може да се случи бедствие. Тъй като малката птичка само изчурулика от страх от изненада и отлетя, не бях много притеснен. И наистина, изследванията показали, че любимата възрастна дама няма сериозни здравословни проблеми.

Слушайте, дори ако абсолютно не вярвате в никакви признаци, птицата е ударила прозореца ви с причина: по-добре внимавайте. Въпреки че много тук зависи от вида на птицата и нейното поведение. Ако тя падна до смъртта си, скоро ще се случи скръб.

Гарван се удря в прозореца

Хората имат предубедено отношение към гарваните. Смята се, че тя влиза в другия свят. Ето защо, когато се наблюдава черна птица извън прозореца, не се очаква нищо добро. Ако птица упорито чука по рамката на прозореца, вероятно в къщата скоро ще се появи мъртъв човек.

Какво предвещава сврака, която удря стъклото?

Хората свързват свраката с всякакви новини или инциденти. Ако се удари във вашия прозорец, трябва да очаквате лоши изненади. Сврака бърбори в двора – планира се бурен празник с голям брой гости. Ако тя е свила гнездо във вашия имот, това означава, че в близко бъдеще се очаква сватба в семейството. Не се страхувайте, птиците няма да започнат да грабят близо до гнездото, но в съседство могат да откраднат пилета и храна от животни.

Какво да очаквате, когато пиленце се удари в прозореца

Синигер кълве чашата – ще има добри новини. Ако тя влетя в къща, тогава в нея се очаква печалба или попълване на семейството. За самотен човек жълтобудият пратеник предсказва дългоочаквана среща с неговата сродна душа.

Врабче се удари в прозореца

Врабчето предвещава проблеми с парите и неочаквани разходи. Ако той почука на къщата ви, в близко бъдеще се опитайте да не вземате заеми, да давате заеми или да влизате в рискови сделки.

Кълвач

Кълвачите могат да се видят само от време на време в близост до домовете. Когато започне да дълбае дървен перваз на прозореца, обитателите на къщата много се плашат, защото тази птица се смята за предвестник на природни бедствия, болести и дори смърт. Но няма място за паника, защото е възможно да е пристигнал за обяд.

За какво предупреждава гълъб, като се удря в прозореца?

Гълъбът отдавна символизира мир и надежда за щастливо бъдеще. Когато той спокойно гука на перваза на прозореца ви, очаквайте добри новини. Хората вярват, че душата на починал роднина може да посети своите близки под формата на гълъб.

Лястовица

Ако лястовица се блъсне в прозореца ви, това предвещава големи проблеми. Когато птицата седна да си почине или излетя свободно в стаята и след това отлетя сама, ви очакват успех и благоприятни промени в съдбата.

Има и друго обяснение за това, че птицата се е ударила в прозореца, обикновено и съвсем не мистично. Може би е загубила ориентация или просто не е обърнала внимание на невидимата бариера. Орнитолозите твърдят, че птиците не забелязват прозрачно стъкло. Лястовиците и бързолетите например летят много бързо и в преследване на крилати насекоми не винаги имат време да коригират правилно траекторията си на полет.

Синигерите, свраките и гарваните обикновено се приближават до човешките жилища в търсене на храна, а врабчетата са постоянно близо до нас, дори правят гнезда под покрива ни. Не се препоръчва да прогонвате птици, освен ако, разбира се, не са представители на едри видове хищници, които могат да причинят непоправими щети на вашата птицеферма.

Ако редовно храните гладни птици, можете да получите пъргави помощници, които ще направят повече полза, отколкото вреда. Освен това са много интересни за гледане.

Какви птици живеят във вашия квартал?

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ако лястовица, гълъб или врабче се ударят в прозореца ви, това е важен знак-Ето какво значи!"

Какво мислите?