Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Александра от „Ергенът“ пак е недоволна, скочи и срещу новото предаване, в което влезе!
Александра от "Ергенът" пак е недоволна скочи и срещу новото предаване в което влезе!

Александра от „Ергенът“ пак е недоволна, скочи и срещу новото предаване, в което влезе!

Александра Гърдева, която ние всички познаваме от първия сезон на „Ергенът“, наскоро се впусна в ново приключение, наречено „Къщата на инфлуенсърите“.

Обаче видимо, както и от предишния формат, Алекс не е много впечатлена. „Ако знаех какво точно дават, може би нямаше да участвам“, рязко отсече брюнетката по време на участието си в подкаст, видя Varna24.bg.

„Надявам се до края на „Къщата на инфлуенсърите“ да покажат невероятните ни моменти. Разочарована съм, защото дават слабите ни страни без да са подкрепени от силните и изглеждаме смешни. Това не е моят вид предаване. Много съжалявам, че го казвам, защото съм била участник.

Щастлива съм, че участвах, защото имам приятели и вече съм сигурна, че имам характер и го заявявам и въобще не ме интересува кой какво мисли. Имам пререкания в това предаване и тепърва ще имам, но те не дават хубавите страни. Все едно сме някакви шантави и само си крещим, не ми е окей да го гледам“, категорично заяви Александра.

Според нея хората в „Къщата на инфлуенсърите“ са представени по един нереалистичен начин. „Те не са такива, каквито ги показват, те са съвсем различни“, каза още бившата ергенка.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?