Home » КЛЮКАРНИК » Алена направи сензационно предсказание за бъдещето на Преслава
Алена направи сензационно предсказание за бъдещето на Преслава
Алена направи сензационно предсказание за бъдещето на Преслава

Алена направи сензационно предсказание за бъдещето на Преслава

Известната астроложка Алена направи прогноза за бъдещето на Преслава. Изпълнителката е представител на зодия Рак. Нейната дата на раждане е свързана с кармична разплата. Но въпреки това, Преси успява с лекота да се справи с изпитанията, които й поднася съдбата.

Тъй като тя е изключително чувствителен човек за нея е най-важно да намери начин да овладее емоциите си, за да не си навлече гнева и омразата на околните. До навършването на 27 години Преси е имала възможност да се установи зад граница. Но за този период тя е имала категорична забрана за брак. Ако преди навършването на тази възраст изпълнителката е решила да мине под венчило, то със сигурност брака й би се разпаднал, категорична е Алена.

Тя споделя, че най-голямата мечта на Преси е да бъде домакиня. За нея е важно да има галантен мъж до себе си. Певицата държи и на финансовата стабилност, убедена е Алена. След като пайнерката вече е създала семейство, следващата крачка в живота й е сключването на брак.

Алена вещае раздяла за Преслава и Павел, ако не сключат брак в близките месеци. В момента изпълнителката се намира в период на осъзнаване на собствените грешки. Типично за нея, както и за всеки представител на зодия Рак е да преструва на безразличен, докато човекът от другата страна не заслужи доверието й, пише „България днес“.
razkritia.com

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?