Home » БЪЛГАРИЯ » Ани Салич се обясни в любов на Цацаров (Снимка)
Ани Салич се обясни в любов на Цацаров (Снимка)

Ани Салич се обясни в любов на Цацаров (Снимка)

Новинарката Ани Салич направи нетипично обяснение в любов на половинката си Сотир Цацаров.

Тв водещата и бившият главен прокурор са двойка вече повече от година, но избягват медийните изяви и не афишират отношения си. Покрай трепетите около 14 февруари обаче журналистката си позволи да му отправи любовно откровение, примесено с доза хумор.

Навръх празника на влюбените Салич показа, че е получила букет с лалета от своя любим мъж. Тъй като в същия ден тя била до късно на работа заради ангажимента си като водеща на благотворителния минисезон на „Като две капки вода“, двамата не могли да излязат на вечеря в изискан ресторант и отбелязали повода в домашна обстановка с по чаша класно шампанско.

Ани поднесла ексцентричен подарък на Цацаров, а именно картоф, израснал под формата на сърце. „Любов, любов, а е като печен картоф. Срежеш го, а той суров… Наздраве!“, написа новинарката. Не е ясно какви други подаръци са си разменили.

Преди повече от година водещата на новините по Нова телевизия и ексглавният прокурор Сотир Цацаров се запознали в приятелска компания. Още от самото начало между тях прехвръкнали стрелите на Амур, но в първите месеци от връзката им те успяха да я запазят в абсолютна тайна и за отношенията им се разбра на по-късен етап, когато вече съжителстваха заедно.

През лятото на миналата година те бяха засечени на летище в Гърция да отиват на почивка на екзотичния остров Корфу. В южната ни съседка Цацаров и Салич отмаряха няколко пъти в рамките на топлия сезон. През есента пък бяха на романтичен воаяж в Испания.

Междувременно бившият главен прокурор и бивш председател на КПКОНПИ прекрати 31-годишния си брак със съпругата си Меглена Цацарова пред Пернишкия районен съд. След официалната им раздяла Меглена, която е известен нотариус в Пловдив, запази фамилията му. Двамата са уредили въпроса с брачен договор, подписан преди съдебната раздяла.

От брака си Цацаров има дъщеря – Диана, а Салич – момче и момиче – Лазар и Хана, от сръбския продуцент Бранко Салич. С него се разведоха още преди повече от 5 години, когато тя дори върна моминската си фамилия – Валеова. Заради естеството на работата си и факта, че милиони българи я познават с тази на бившия ѝ мъж, тя продължава да се представя като Салич.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?