Горещи новини

Антония Петрова: Аз съм Барби, но с 15 кг. отгоре! Мъжът ми е Кен с 30 кг. отгоре и 15 см. надолу

Антония Петрова: Аз съм Барби но с 15 кг. отгоре! Мъжът ми е Кен с 30 кг. отгоре и 15 см. надолу

Антония Петрова винаги е живяла в свой собствен свят, но този път граничи с лудостта. Тоца сякаш има някакви психични проблеми, защото наистина вярва, че нейното семейство е това на куклата Барби.

Мис България 2009 се облича като Барбито във филма, който нашумя през лятото. Освен това не спира да повтаря навсякъде, че мъжът й бил Кен – куклата, която играе мъж на Барби.

Очевидно Антония е потънала дълбоко в своя свят, защото дори на външен вид не може да докара Барби. Да, висока е като нея, но е с около 15 кг. по-тежка, което е видно с просто око.

Мъжът й като Кен пък е още по-нелепо. Ивайло Батинков е закръглен и откровено нисък мъж, защото е по-нисък от съпругата си, вижда се на общите им снимки. Ако свали 30 кг. и порасне с 15 см., може и да стане стройният Кен,.

Незнайно защо Тоца винаги се опитва да изкара живота си нещо велико. Това, че не се омъжва за човек без милиони в банковите си сметки, не я прави нещо повече от останалите жени.

Петрова винаги е обичала да се изкарва повече от това, което е. Явно страда от комплекс за малоценност, защото още се помни скандалът й с Милен Цветков през 2009 г., когато тя отказа да отговори кога е приета България в ЕС и той я изгони от студиото си.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "Антония Петрова: Аз съм Барби, но с 15 кг. отгоре! Мъжът ми е Кен с 30 кг. отгоре и 15 см. надолу"

Какво мислите?