Новините на фокус
Home » СВЯТ » Астрологът на Путин Павел Глоба: Юни и юли ще бъдат кошмарни, идва криза!
Астрологът на Путин Павел Глоба: Юни и юли ще бъдат кошмарни идва криза!

Астрологът на Путин Павел Глоба: Юни и юли ще бъдат кошмарни, идва криза!

Руският астролог Павел Глоба е прочут в цял свят с точните прогнози, които дава и способността си да предрича знакови събития.

Дългогодишната му практика е оценена от редица популярни личности от шоубизнеса и политиката, включително и от президента на Русия Владимир Путин, когото Глоба е съветвал неведнъж. В годините назад астрологът предвижда с изумителна точност разпадането на СССР и аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, разрушаването на кулите близнаци в Ню Йорк, множество катаклизми, както и пандемията от Ковид-19.

Като най-критични месеци за 2023 г. Павел Глоба посочва юни и юли. „Увеличаването на слънчевата активност, което ни очаква през лятото на 2023 г., винаги води до неконтролируеми процеси“, казва специалистът. По негови думи през летния сезон планетата ни ще бъде управлявана от Слънцето, което се възприема като източник на светлина и живот, но има и своята „тъмна страна“. „Мнозина ще бъдат обект на измами и опасно външно влияние. Важно е да помните, че безплатното сирене е само в капана за мишки“, казва Глоба.

Астрологът смята, че изменението на климата ще доведе до нови епидемии, презаселване на хора и дори войни за достъп до ресурси. „Вече можете да видите нарастването на нивото на престъпността в различни страни по света. Това не е инцидент“, категоричен е той. Астрологът смята, че световната икономика е на ръба на катастрофата. Това се влияе от много фактори: застаряването на населението, нарастващата безработица, дълговете и търговските бариери между държавите.

Според изчисленията му лятото ще бъде тежко и заради струпването на редица ретроградни планети. През месеците юни, юли и август наобратно ще се движат Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Венера и Меркурий. Най-тежки последствия ще има за три зодии – Рак, Дева и Водолей. За емпатичните Раци този период може да е особено труден. Венера ще стане ретроградна в техния втори дом – на парите и ценностите. Чакат ги големи трудности в любовта и семейния живот.

Перфекционистите, родени под знака на Дева, не обичат, когато нещата не вървят по план, но това лято за тях може да има много повратни ситуации. На 10 юли агресивният и ориентиран към действие Марс ще се премести в първи дом на идентичността, което ще породи карък за Девите. „Добре е да се отдадете на повече физически активности през този период. След 19 юли ситуацията около финансовия и личния ви живот ще стане още по-трудна. Сатурн и Марс ще се противопоставят една на друга и това ще ви накара да загубите самочувствието си. Ще се почувствате уязвими, негодуващи и ревниви“, прогнозира Глоба.

Водолеите също ще бъдат подложени на изпитание. „От 19 юли Сатурн ще предизвика сериозно напрежение в живота ви и това ще доведе до недоверие и чувство на несигурност, особено във финансов план. Ще получите голямо разочарование в работен план. Всичко това ще ви удари сериозно по егото“, казва астрологът.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?