Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Атанас Атанасов ги разби в „Последният печели“ с безапелационните си 18 поредни победи
Атанас Атанасов ги разби в „Последният печели“ с безапелационните си 18 поредни победи

Атанас Атанасов ги разби в „Последният печели“ с безапелационните си 18 поредни победи

Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана популярен с безапелационните си 18 поредни победи в обичаното предаване на БНТ “Последният печели“.

С това свое постижение той изравни предишния рекорд по поредни победи на Мартин Иванов и съвсем малко не му достигна да стане едноличен лидер в класацията

В студиото на “Денят започва“ по БНТ рекордьорът победител разкри тайната на успешната си стратегия в телевизионно състезание, а разкри как се създава богата обща култура.

„Интересът към познанието, което сам по себе си всеки човек трябва да има, води до най-различни знания в паметта. Адреналинът е нещото, заради което се записах в това предаване. Той остана и след записите на предаването.“

„Силните ми области са музика. Определям се като експерт в тази сфера. Нямах тактика, във всяко предаване импровизирах. Най-важното е човек да остане спокоен. Правила в играта са такива, че късметът играе своята роля“.

„Изръсих доста глупости в „Последният печели“. Най-голямата беше, че пратих белите мечки на Южния полюс, но имах и добри попадения. Това предаване е единственото, което съчетава магията на куиз игрите, магията на състезанията със своя биткаджийски елемент и магията на българското. Затова съветът ми е хората да се осмеляват и да се запишат за участие. Може някой да успее да подобри тези 18 поредни победи“.

„Самият снимачен процес представляваше едно от най-вълнуващите изживявания в нашия живот, тъй като моята съпруга беше с мен през цялото време. Именно съпругата ми ме накара да се запиша за участие в играта, каза още той пред БНТ.

Източник: plovdiv24

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?