Home » КЛЮКАРНИК » Бащата на Чочо профука пенсията на морето с младата си любима
Бащата на Чочо

Бащата на Чочо профука пенсията на морето с младата си любима

Иван Попйорданов – баща на покойния актьор Чочо Попйорданов, инвестира пенсията си в неспирни ваканции и почивки, видя КОЧ. Бившият шеф на БНТ побърза да открие летния сезон заедно с 42 години по-младата си половинка Диана още в последните дни на май месец, когато двамата отпрашиха за родното Черноморие.

Все още ниските температури на водата и слабото слънце не отказаха ентусиазираните Иван и Диана да се потопят в морето на Синеморец, откъдето започна първата лятна ваканция на влюбените за 2019 г. Двамата неслучайно избрали да ваканцуват още преди сезонът да бъде официално открит, тъй като искали да избегнат нашествието от туристи от България и чужбина, както и канските жеги. Все пак 80-годишният Попйорданов, макар и младолик, имал някои проблеми с кръвното налягане и гледал да се пази от най-жаркото слънце.

Събирането на тен с младата му жена Диана съчетали и с интересни разходки в околията на Синеморец. Освен че обиколили всички плажове в района, се отбили до морската ни граница с Турция, намираща се в Резово, повозили се с корабче по река Велека и посетили резервата край река Ропотамо. До края на лятото щели да направят още няколко тура до морето, но най-вероятно по северното ни Черноморие, където почиваха и миналата година.

Само преди месец пък Иван Попйорданов и булката му се завърнаха от екзотично Мароко, където бяха на късен меден месец. Двамата сключиха таен брак преди няколко години, но чак сега им се удала възможност да си подарят романтично пътуване в чужбина, понеже Диана била изключително заета с преподавателската си работа в УНСС и ръководенето на Обсерваторията по икономика на културата, на която е директор.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?