Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Баща на 2 момичета с ултиматум от турска болница да се издължи, помагайте!
Баща на 2 момичета с ултиматум от турска болница да се издължи помагайте!

Баща на 2 момичета с ултиматум от турска болница да се издължи, помагайте!

„Имаме ултиматум от болницата в Турция с днешна дата. Трябва до вторник да се издължим с 9 000 евро стари фактури и да внесем авансово поне още толкова. Притискат ме и казват, че ще изпишат Гошо. В ступор съм. Не знам какво да правя!“.

С този вопъл се обръща към „Пловдивмедия“ съпругата на 45-годишният Георги Колеолов.

Той е баща на две прекрасни момичета. Мечтата им е само една – татко им да се върне у дома здрав.
През 2021 г живота на семейство се преобръща, Установява се, че Георги има мозъчен тумор, който спещно трябва да бъде опериран. Оказва се високостепенен рак и лекарите започнат химио- и лъчетерапия едновременно. След два месеца, вместо подобрениe, състоянието му драстично се влоши.

Не може да се движи, трудно говори и преглъща. Медиците обявили, трябва да се подготвят за най- лошата развръзка. Давали му десетина дни, до месец още живот.

В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс, направиле излседвания на генетичната мутация на тумора и дали надежда за подходящо лечение – таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и познати събралинеобходимата сума за стартиране на терапията. След 9 месеца положителните резултати са налице.

Сумите, които покриват лечението на Георги са непосилни за близките му. Каквито възможности имали, направли – продадели имот и земи. Без подкрепа няма да се справят.

Имаме нужда от средства и подкрепа, защото сами не можем да се справим.

Дарителската сметката в Пощенска банка
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Или чрез платформата:

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR2Vd0X5r23Rvl85qv-FLl8p8IJ3bcggMpCLLdKkECWcr5kRtgRGUXvPVO8

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?