Горещи новини

Бебе-манекен! Новороденият син на Джулиана Гани с първа фотосесия – умилителна е! (СНИМКИ)

Бебе-манекен! Новороденият син на Джулиана Гани с първа фотосесия - умилителна е! (СНИМКИ)

Няма и ден, в който да не срещнем името на силиконката Джулиана Гани в медиите. Атрактивната блондинка, чиято бременност и раждане се превърнаха в новина №1, продължава да подклажда интереса към себе си и семейството си.

Сега явно е твърдо решена да направи новородения си син, Кай, медийна звезда. Майка му дори не дочака да го изпишат на спокойствие от родилното и събра цял отбор камери, за да запечата събитието. И да го покаже в мрежата. Дори първата глътка въздух на бебето заживя преспокойно в Инстаграм и по всичко личи, че мъникът цял живот ще бъде на показ.

Така дойде време и за първата му фотосесия. Джулиана Гани не се помая и представи пред обществото няколко кадъра, на които Кай позира послушно.

Кай фотосесия

Дребосъчето явно е в отлично настроение, като дори умее да се усмихва.

Кай фотосесия

Феновете на моделката побързаха да се зарадват и не спряха да сипят похвали колко е сладък. Гордата майка пък не пропусна да благодари на фотографката и доколкото я познаваме, ще има още фотосесии.

бебче фотосесия

Разбира се, радост за всяко семейство са подобни кадри, тъй като може би най-добре следят промените, които настъпват в бебетата. Още от раждането си Кай вече е познат в мрежата и мнозинството има честта да му се радва.

снимка Кай

Доколко подобна публичност е ОК за новородено бебе, е съвсем отделен въпрос. Джулиана Гани обича да е във фокуса на събитията и често-често дава храна на медиите.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Бебе-манекен! Новороденият син на Джулиана Гани с първа фотосесия – умилителна е! (СНИМКИ)"

Какво мислите?