Горещи новини

Запомнете и изречете тихо тези думи и ще отворите паричния поток-Парите ще ви заобичат-Ще ви паднат, откъдето не очаквате

Запомнете и изречете тихо тези думи и ще отворите паричния поток-Парите ще ви заобичат-Ще ви паднат откъдето не очаквате

Най-вероятно всеки от нас поне веднъж си е мислил, че би било чудесно да стане богат и да печели повече, отколкото печели сега.

В езотериката се смята, че финансовото ни състояние зависи не само от усилията, но и от паричния поток. Достъпът, до който често блокираме сами. Ако се активира паричната енергия, тогава финансите ще дойдат при човек лесно и в количеството, от което се нуждае.

Днес ще ви кажем каква фраза трябва да изречете, за да привлечете парична енергия.

ПАРИЧНА ЕНЕРГИЯ

Най-важният орган, от който зависи благосъстоянието и особено финансовото благосъстояние , е мозъкът (умът). Всъщност това е най-мощният инструмент. Но за да работи наистина ефективно, трябва да го използвате правилно. Важно е да дадете правилните настройки и да премахнете всичко, което пречи. Тогава той ще направи всичко възможно и дори невъзможно за вас, ще реши абсолютно всеки проблем или задача.

„ За да привлечете пари, късмет и просперитет, заемете се да изпълвате бизнес сферата си с енергия! “- съветва основателят на алтайската методика на шуа-шаманизма, майстор Владислав .

Миризмите влияят върху кариерата и бизнеса . Вземете дафинов лист (по възможност най-пресен и цял), разтрийте го с пръстите на лявата си ръка и вдишайте аромата. Опитайте се да вдишате възможно най-дълбоко, почувствайте тази миризма. Ароматът на дафинови листа има уникални свойства: има положителен ефект върху бизнеса, финансовата сфера на човешката енергия.

Е, за да укрепите тези свойства, трябва да изречете следното: „ Вдишвам аромата, ще бъда богат. Със злато и сребро и със собствения си ум. Наистина!“ Не с насмешка и съмнение, а съвсем сериозно да ги кажем. Парите ще пристигнат скоро!

След това листът трябва да се постави в портфейла (във всяко отделение, всеки джоб). Смята се, че дафиновите листа трябва да се държат там, където са парите. Периодично дафиновият лист трябва да се вади и тази практика да се повтаря. И когато листът престане да излъчва аромат, просто го сменете с нов и хвърлете стария във вода.

Тази настройка засяга ума, подсъзнанието. Парите ще дойдат от там, откъдето дори не очаквате! Умът ви просто ще намери най-доброто решение за вас.

Можете също така да вземете 5 красиви дафинови листа, капнете няколко капки етерично масло от портокал върху всяко. Оставете ги да изсъхнат на слънце. След това трябва да ги разложите на онези места, където най-често държите пари. Това е много мощен талисман за пари!

Тази практика също работи : вземете голям красив лист. На него напишете сумата, от която се нуждаете. След това го намажете с любимото си етерично масло. След това го стиснете между дланите си, разтрийте го нежно и кажете: „ Трия, трия и помощ парична чрез теб искам да открия“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Запомнете и изречете тихо тези думи и ще отворите паричния поток-Парите ще ви заобичат-Ще ви паднат, откъдето не очаквате"

Какво мислите?