Бившата вокалистка на Дългия Цветелина Грахич: Слави е помия и не човек!

Grahich izrigna sreshtu Slavi

Певицата изригна с обиди срещу някогашния си шеф

Бившата вокалистка на Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд“ Цветелина Грахич избълва купища обиди по адрес на някогашния си работодател и колегите си. Повод за нападките на певицата към Дългия стана негова публикация във фейсбук по повод атаката на Иран срещу Израел. В нея Трифонов пише, че „ислямът е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи“.

Очевидно Грахич, която е родом от Босна, се е почувствала засегната и афектирана от думите му, които са отприщили таения у нея с години гняв.

„Ти пък кФо разбираш от война…. Ти пък кога си бил част от война… С кое право, демокрацийо, коментираш по подобен начин… Кой ти търси мнението изобщо… (то изобщо дали е твое или на сценаристите… нали знам как процедираш…, та тоя роман е написан от твой потръчко… но няма значение, де).

Лесно е да си седиш на ш*б*ното миризливо диванче и да си дрънкаш глупости… Бах тоя национализъм… Пейте си там песничките и много не коментирай за неща, за които нямаш и понятие… Не си всезнайко и няма и да бъдеш… българино (расист)… Ай, сиктир…Той ше казва Исляма къв бил… Щом подкрепяш тоя ужас в Газа… Да ти се връща, бате… Понякога се чудя как може да съм била част от не човеци… С изключение на някой…

Благодаря ти, Боже, че се отървах от тая помия… Жалка му работа!

Вместо да сте съпричастни … Само гледай някой ден да не ти се случи същото с държавицата… Никой не е застрахован… Но пък ти сигурно ще избягаш на някой красив остров, баце… То така се брани родината… Дим да ме няма… Смешка!“, написа разгневената певица в социалните мрежи.

Коментарът ѝ събра купища реакции. Някои я подкрепяха, други защитиха позицията на Слави Трифонов. Грахич обаче бързо приключи със смелите изявления и само няколко часа по-късно изтри публикацията, в която хули бившия си шеф.

Не се знае каква е причината певицата да се опита да замете ситуацията и дали лично Трифонов се е свързал с нея, за да ѝ потърси сметка.

Босненката не е част от екипа на Дългия от близо 7 години. Допреди това тя бе негова лична фаворитка. Той я лансираше за сметка на колежката ѝ Лилия и често записваше дуети с нея. Изненадващо след 3 поредни концерта в „Арена Армеец“ през 2017 г. стана ясно, че Грахич напуска Слави и „Ку-Ку бенд”. Тогава тя не даде никакви подробности пред медиите, а обяви, че иска да прави самостоятелна кариера и се разделят с добри чувства.

Едва миналата година обаче певицата се осмели да сподели в тв ефира, че всъщност е била изгонена без сериозна причина. Слави избеснял и я изхвърлил на улицата, след като на един от въпросните концерти в „Арена Армеец“ направила дребен гаф на сцената и объркала две фрази в песента „Притури се планината“.

„Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех. Живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент. Започнах да отслабвам. Имах и други проблеми, които не искам да споделям, защото съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола“, призна неотдавна Грахич, която бе стигнала до анорексия след уволнението си от шоуто.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Бившата вокалистка на Дългия Цветелина Грахич: Слави е помия и не човек!"

Какво мислите?