Горещи новини

Бивша и настояща ергенка се хванаха за гушите в ефир!

Bivsha i nastoqshta ergenka se hvanaha za gushite

В ожесточен спор влязоха Кристина, която си тръгна от „Ергенът“ преди една седмица, и Мила Михова, участничка от предаването в миналия сезон. Скандалът започна преди няколко дни, когато в национален ефир двете хубавици започнаха да си отпращат критики.

Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито.

Тазгодишната ергенка Криси е известна с това, че умело се заяжда, забърква интриги, порти и тормози други участнички.

Кристина си признава, че като сценарист е решила да влезе в този образ, за да създава повече шоу в предаването. Колежката й от миналия сезон Мила обаче не одобрява „актьорската“ игра на Кристина и открито започна да й чете конско пред всички в „Преди обед“.

Предполагахме, че и тези реплики са били инсценирани, но се оказва, че нещата са сериозни. След караницата Кристина написа дълъг ферман в соцмрежите.

„Мила Михова ме нападна съвсем безцеремонно в национален ефир на живо! Тя е жена, която не разграничава реален живот от риалити формат. Дори си позволи да квалифицира моето участие! Това за мен не е професионализъм!

Тя просто искаше да затвърди вече изграденото мнение у зрителите! Започвайки своя монолог с това, че не се намираме в другарски съд… Накрая го превърна именно в това! Интригата е нещо, което продава!“

Въпреки излиянието на Кристина феновете на „Ергенът“ застават на позицията на оперната певица Мила. „Излагаш се“, казва защитник на участничката от сезон 2.

Самата Мила Михова реши да бъде много лаконична относно въпроса, на кадър от тогавашното шоу просто е написала саркастичен коментар – „плача“.

Докъде ще стигне скандалът, предстои да видим.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Бивша и настояща ергенка се хванаха за гушите в ефир!"

Какво мислите?