Горещи новини

Правнучката на Ванга вдига сватба (Снимки)

Pravnuchkata na Vanga vdiga svatba

Правнучката на Ванга скоро ще мине за втори път под венчилото. Красавицата Кристина е в трескава подготовка на сватбеното тържество с новия мъж до себе си. Тя вече има един провален брак зад гърба си, но разводът не я е отчаял и пак копнеела да се види в бяло като булка.

С настоящия ѝ избраник връзката им се развила като в приказките, но първо станали родители на дъщеричка Алис, а чак сега последвали годеж и планиране на сватбата на мечтите им.

„Срещнах любовта и като поотрасна дъщеря ни, искам да свържем живота си с него в брак“, казва наследничката на пророчицата от Рупите. Кристина и любимият ѝ открито афишират отношенията си и от самото начало живеят заедно, но тя упорито крие името му в абсолютна тайна. Запознати издават, че бил от заможно семейство и им подсигурил прекрасен дом в София.

Влюбените често пътували и на романтични екскурзии в чужбина. Кристина е трудолюбива от малка и преди да роди, е имала свой салон за красота. С днешна дата тя е записала да учи маркетинг и искала да се развива професионално в сферата на рекламата.

Правнучката на Ванга има горчив опит с венчилото. През 2018 г. наследничката на голямата пророчица вдигна сватба с полицая Владислав Пашалиев от Петрич. Церемонията се състоя в Благоевград, а пищното тържество за гостите се проведе извън града в красивия местен парк „Бачиново“. Двамата млади тогава получиха благословия лично от дъщерята на Ванга – Венета.

За венчавката си Кристина получи от нея ценен подарък – златна монета, която се предава като реликва в рода на пророчицата. Ясновидката някога я дала на своята дъщеря и заръчала да остане у жените в семейството през поколенията напред.

Няма и 5 години след сватбата, която се превърна в медийна сензация, бракът на Кристина и Владислав е в миналото. Наследничката на пророчицата не споделя какви са причините с бившия ѝ вече съпруг да стигнат до развод, но скоро след като узаконили раздялата си в съда, тя преодоляла драмата и се влюбила в настоящия си мъж. Двамата с Владислав нямат общи деца, а след разлъката не успели да съхранят добрите чувства помежду си.

Кристина рядко говори за своята прабаба Ванга. Дъщерята на пророчицата – Венета, също избягва да дава интервюта. Тя е била осиновена от ясновидката и нейния съпруг Димитър, когато била само на 2 години и половина. Днес Венета продължава да живее скромно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство.

Твоят коментар

Какво мислите?