Home » KO4 STORY » БИЛ Е САМО НА 6 ГОДИНИ, когато баща му го тикна В НОКТИТЕ НА НАРКОТИЦИТЕ! Зловещият живот на един велик актьор
БИЛ Е САМО НА 6 ГОДИНИ когато баща му го тикна В НОКТИТЕ НА НАРКОТИЦИТЕ! Зловещият живот на един велик актьор

БИЛ Е САМО НА 6 ГОДИНИ, когато баща му го тикна В НОКТИТЕ НА НАРКОТИЦИТЕ! Зловещият живот на един велик актьор

Днес Робърт Дауни Джуниър е известно холивудско лице и един от най-добре платените актьори във филмовата индустрия.

57-годишният актьор спечели най-голямата си слава във филмите „Железният човек“, „Шерлок Холмс“, „Отмъстителите“, „Зодиак“, като винаги е привличал вниманието на жените с външния си вид.

В момента той работи по филма „Sympathize“ в Лос Анджелис, а снимките му от снимките изненадаха мнозина. Феновете не можеха да повярват, че тази холивудска легенда се е променила толкова много за толкова кратко време, като някои стигнаха дотам да коментират, че „той се подмлади почти двойно„.

Робърт Дауни Джуниър

Под последните му снимки в Instagram мнозина оставят възхитени коментари и всички те са свързани с външния вид и внезапната промяна, която, както се казва, дошла от нищото. В новия си проект той ще изиграе няколко персонажа, като всъщност заради нуждите на филма той обръсна главата си, което допринесе много за промяната му.

Затова и други го защитават, като твърдят, че сегашният му вид е само следствие от новия филм, а всички добре знаем на какви драстични промени са се съгласили актьорите през годините.

Има и трета страна, която смята, че причината за съвсем различния външен вид на Робърт е веган диетата, която той спазва от известно време, заради която, според тях, е отслабнал много.

Роден като син на известния режисьор и актьор Робърт Дауни старши и актрисата Елси Ан, той имаше отворена врата към Холивуд от ранна възраст, но също така имаше проблемна среда, която почти му коства всичко.

Баща му беше зависим и той позволи на сина си да опита марихуана на шестгодишна възраст. По-късно Дауни каза, че смята, че употребата на наркотици го е свързала емоционално с баща му.

Робърт Дауни Джуниър

– Когато с баща ми се дрогирахме заедно, сякаш той се опитваше да ми покаже любовта по единствения начин, който знае – каза актьорът.

Още в началото на 80-те години, в началото на двайсетте, той започва да показва голям актьорски талант и започва кариера, но започват и сериозните му проблеми с наркотиците. През 1992 г. на 27-годишна възраст той печели номинация за Оскар и кариерата му тръгва нагоре, но също и борбите му с алкохола и наркотиците.

През същата година той се жени за актрисата и певица Дебора Фалконър, от която на следващата година има син Индия, но дори семейният живот не успява да го накара да промени начина си на живот.

До 1995 г. той употребява хероин и кокаин, което води до няколко ареста и пътувания до рехабилитация. През лятото на следващата година той е арестуван няколко пъти в продължение на няколко седмици. Когато веднъж полицаите го спрели за превишена скорост, се оказало, че той не само е дрогиран, но и има голямо количество кокаин и хероин в себе си, а освен това е имал пистолет на пътническата седалка.

Скоро след това полицията отново го прибрала, когато нахлул в къщата на съсед и припаднал в стаята на сина му. Това беше началото на края му.

Следващите няколко години той прекара малко в рехабилитация, малко навън. През 1999 г. е осъден на 36 месеца затвор, от които излежава 12 месеца. След това той беше арестуван още два пъти, а осем месеца по-късно съдът го принуди да отиде на реабилитация. Това беше периодът, в който остана без всичко. Жена му го напусна и отведе сина им. Той загуби актьорската си работа, беше силно задлъжнял и на ръба на фалита.

Тогава той осъзна, че нещо наистина трябва да се промени и отиде на рехабилитация, на която този път наистина се отдаде. През 2002 г. се завръща към актьорството и получава роли във филмите „Целувка, целувка, трясък, трясък” и „Зодиак”, а голям стимул да се отърве от зависимостта си е връзката му с продуцентката Сюзън Ливайн, с която се сближава по време на снимките на „Готика“. през 2003 г.

Тя си беше уредила живота и призна, че в началото не е искала да има нищо общо с него, но някак си той успя да я убеди да излизат, след което двамата продължиха да излизат и всичко завърши с брак. Често я наричат ​​чудото, спасило живота на Робърт.

– Мисля, че мога да го обясня само с това, че станах като нея. Все още се опитвам да разбера какво се случи – призна той в интервю.

Той й предложи брак ден преди тридесетия й рожден ден и те се ожениха през август 2005 г. Първият им син Екстън Елиас се роди през 2012 г., а дъщерята Аври Роел пристигна през 2014 г. Днес той е семеен човек, който почти две десетилетия се въздържа от наркотици и алкохол. /News2

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?