Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Българският Кен: Не желая да приличам на пластмасова фигурка
Българският Кен: Не желая да приличам на пластмасова фигурка

Българският Кен: Не желая да приличам на пластмасова фигурка

„Определението Българският Кен тръгна от чуждите медии и много ме забавлява.

Дори направих песен, с която иронизирам това. Истината е, че никога не съм искал да приличам на пластмасова фигурка. Нямам идоли и кумири, опитвам се да търся своята индивидуалност, да залагам на нея. Не се обиждам от подобен тип сравнения защото всичко е въпрос на естетика и при всеки тя е различна.“

Това сподели пред „България Днес“ Илиян Илиев, който стана популярен още като дете модел, след като спечели различни конкурси за красота в България и чужбина. Парагвайско списание го постави на 31 място в глобална класация за най-красивите модели за 2012 година, а по-късно  японско списание го определи като един от моделите с най-симетрични лица в света.

Освен от като модел Илиян се развива като успешен актьор, гримьор и преди години като моден стилист. Той е единственият ни сънародник, който може да се похвали с две поредни награди за „Любим актьор на българската публика“.

„Да стана актьор е моя сбъдната мечта от детството“,  разкрива Илиев.

От няколко години той гради кариера като гримьор.

„Професията ми тръгна като хоби, защото гримът ме разтоварва, харесва ми възможността да подчертаем красивите черти на хората“, споделя  Илиян.

About Натали Славчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*