Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Близките на Ангел от Пазарджик са неутешими: Взеха ни всичко!
Близките на Ангел от Пазарджик са неутешими: Взеха ни всичко!

Близките на Ангел от Пазарджик са неутешими: Взеха ни всичко!

Жестокото убийство на 21-годишния Ангел Здравков покруси цял Пазарджик. Неговите близки за неутешими с своята скръб.

Момчето почина от кръвозагуба, след като беше намушкан с нож от 18-годишния Никола Райчев. Вероятната причина е спречкване на момиче.

Във фейсбук вуйчото на Ангел написа, видя Plovdiv24.bg:

Сбогом момчето ми! Сбогом детето ми! Никога вече няма да видя усмивката ти, да стисна ръката ти и да чуя: К’во става, вуйчеее! Взеха ми много, да видя безброй нови усмивки и да почувствам моменти преливащи от щастие, безброй сълзи от радости, израстването ти като мъдър, достоен и честен човек. Гордостта, щастието и любовта в очите на родителите ти и на всички нас останалите ти близки хора.

Уви, замениха ги с безброй сълзи от мъка, вечери пълни с тъга и преживените спомени с теб, но за бога, какви спомени само……….

Един замах, една ярост, един миг от живота на тежко комплексирано същество без разум и емпатия, един провал, един несполучлив опит на някоя и някой ни взе всичко, ВСИЧКО. Взе живота ти, няма връщане назад.

Прости ми вуйче, обичаме те и винаги ще те обичаме до края на вечността. Сбогом ще се видим във Валхала по на бутилка с верни другари и Вечен Рок!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?