Горещи новини

Ванга избира името й и става нейна кръстница: Наша певица чукна 42, но не й личат

Ванга избира името й и става нейна кръстница: Наша певица чукна 42 но не й личат

Райна, която празнува на 30 септември чукна 42 години. Тя е родена в град Сандански.

Името й е избрано след като баща й отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да й преиначавате името.“

След един месец пророчицата става кръстница на Райна. Райна е буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва на курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика.

Преди да започне кариерата си на певица, Райна е професионален модел в агенция „Интерсаунд“ в продължение на пет години.

На днешния ден тя поднася подарък към своите многобройни почитатели – красива фолклорна мелодия, която вече има свой оригинален видеоклип.

“Катерино, кротко пиле“ е една от обичаните песни, които изпълнителката на “Пайнер“ с удоволствие пее на своите концерти. Музиката и текстът са народни, аранжимента е на Димитър Динев, а режисьор на лентата е Иван Димитров – Torex.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ванга избира името й и става нейна кръстница: Наша певица чукна 42, но не й личат"

Какво мислите?