Home » KO4 STORY » Близначки се ожениха за близнаци и родиха едновременно: Живеят заедно и се обличат еднакво – сякаш гледаш огледало! (СНИМКИ)
Близначки се ожениха за близнаци и родиха едновременно: Живеят заедно и се обличат еднакво - сякаш гледаш огледало! (СНИМКИ)

Близначки се ожениха за близнаци и родиха едновременно: Живеят заедно и се обличат еднакво – сякаш гледаш огледало! (СНИМКИ)

Еднояйчните близначки Британи и Бриана Дийн се срещнаха със своите съпрузи, също близнаци, Джош и Джереми Салиърс на Фестивала на близнаците през 2017 г.

Двойките осъзнаха много бързо след срещата, че искат да прекарат живота си заедно, така че се сгодиха само след шест месеца и се ожениха година след срещата.

двойки близнаци

„Преди много се стараехме да се обличаме различно, но днес се радваме да споделяме всичко“, казват двете двойки, които освен че живеят в една къща и споделят една и съща банкова сметка, също приветстваха синовете си Джет и Джакс в една и съща година.

двойки близнаци бебета

Дамите казват, че съпрузите им почти винаги ги разпознават лесно:

„Само когато са много уморени или разконцентрирани, може да се случи да ни объркат, но това е много рядко“, казват те.

Веселата четворка има и собствен профил в Instagram, където са следвани от 230 000 потребители, а почти всички снимки изглеждат като в огледало. Обичат да позират в еднакви пози и почти винаги са облечени еднакво.

двойки близнаци брак

„За нас е лесно да се обличаме еднакво, защото имаме еднакъв вкус и носим еднакъв размер“, казват те.

Децата са отгледани заедно, така че се чувстват като родни братя, което генетично не е далеч от истината, тъй като родителите им са еднояйчни близнаци.

еднояйчни близнаци двойки

„Всички се радваме заедно, всичките ни мечти се сбъднаха“, завършват двойките.

brittany and briana deane josh and jeremy salyers

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?