Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Ванга събрала Кобрата и майката на децата му:
Ванга събрала Кобрата и майката на децата му:

Ванга събрала Кобрата и майката на децата му:

След бурната дългогодишна връзка с Андреа Кубрат Пулев „си научи урока“ и държи майката на двете си деца далеч от светлините на прожекторите. Оказа се обаче, че в запознанството на Пулев и близо 30-годишната Розали Петрова има пръст великата пророчица Ванга!

И Кобрата, и жената до него, макар в различен период, си пожелават да станат родители при посещенията си на Рупите, мястото, на което Ванга живее и лекува. Боксовият ни шампион от години мечтае да стане татко и всеки път се моли да се появи момиче, което да го дари с наследници. И чудото става.

Малко преди пандемията през 2019 г. Кубрат е поканен на планинско рали в Гоце Делчев, което открива като специален гост. Именно там той се запознава с красивата Розали, дошла с приятелки да наблюдава събитието.

Бащата на Розали е популярният в миналото петрички бизнесмен и експрезидент на ФК „Беласица“ – Костадин Христов Петров, популярен като Лялев. Навремето на баща му са казвали Ристо Лялето, а след това и на него. В момента той живее във Варна с третата си жена. Има три дъщери от първия си брак и две от втория. Втората му съпруга е Елена Халачева, щерка на бившия кмет на Петрич Неделко Халачев. От брака си имат две дъщери, едната от които е Розали.

Момичетата са израснали в София, където се установяват да живеят и днес, но често си пътуват до Петрич да се видят с роднините. Именно там на рали събитието Розали и Кобрата се влюбват. Той поискал телефона й, после й се обадил в София и двамата се видели. Оттогава започва и връзката им.

Приятели до двамата твърдят, Кобрата вече бил приключил отношенията си с фолкпевицата Андреа, преди да започне връзката с Розали. Изпълнителката твърди обратното.

Фолкпевицата първа съобщи, че Пулев е станал баща именно от Розали, новата му приятелка. В своя публикация във фейсбук певицата насочи гнева си към Розали, която й е отнела любимия. В потвърждение на думите си фолкаджийката дори публикува документ, от който става видимо, че Розали и Кубрат заедно са си купили етаж от къща в центъра на София като своеобразно любовно гнездо.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, избухна Андреа под поста със скандалните документи.

В последствие стана ясно, че мистериозната Розали се препитава като брокер. Според запознати чаровната половинка на Кобрата се справя повече от добре с намирането на изгодни оферти за клиентите си.

В случая с новото съвместно жилище Розали не се колебае дълго. За целта фирмата й първо се сдобива с атрактивен парцел в столичния кв. „Слатина“. Впоследствие той е прехвърлен на нейно име като физическо лице. След борба с бюрокрацията и изваждане на множеството книжа е задвижено и самото застрояване. Според проекта става дума за седеметажен блок с над 2000 кв.м застроена площ. Към днешна дата строителството почти е приключило и двойката има свое жилище там.

В същото време Розали започва да разпродава готовите жилища, ползвайки натрупания опит като брокер. Любопитно е, че сред щастливите новодомци е и родната й сестра, която се сдобива с две жилища, показва проверка в имотния регистър. И докато Розали продава жилища, забременява с първото дете от Кобрата – момиченцето Христина, което носи името на майката на боксьора. За това, че шампионът по бокс е станал татко, пак Андреа съобщи в публичното пространство.

„Кобра, кажи си за детето“, призова певицата Кубрат. Той обаче замълча.

За раждането на второто му дете на 2 февруари в АГ болница „Шейново“ обаче сам сподели. „Роди ми се син Спартак, много съм щастлив“, написа Пулев. А малко преди това в коледно интервю призна и че вече има момиченце. „Открих истинската любов. Тя е невероятна. С черна коса, с черни очи и много я обичам“, разкри профибоксьорът и уточни: „Донесе ми я щъркелът. Едно уникално създание“, добави за щастливото събитие Кубрат Пулев.

Като се затопли времето, боксьорът ще събере семейството си и ще кръсти и двете деца. На събитието ще присъстват само най-близките.

„Много хора, изглежда, мислят, че ще живеят по 3000-4000 години, но колко преди нас са ламтели и са мислели същото, а вече ги няма. Не трябва да се забравя, че всички сме временно тук. Аз много вярвам в писанията на Ванга, че човек не трябва да иска много, за да може да плати цената. Един ще открадне, ще постъпва долно, ще натрупва милиони и милиарди, ще преуспява моментално, но има някой, който гледа и накрая всичко си идва на мястото. Всеки минава на касата и си плаща дълговете“, казва Кубрат и допълва:

„Баща ми ни е учил да бъдем честни, почтени и да помагаме на когото можем. Не казвам, че трябва да съм за пример, казвам просто какво ме води в живота“. А в това, че следва и знаците на съдбата, пак от думите на Ванга, Пулев е категоричен: „Когато нещо не е писано и става трудно, вече не се натискам. Не било писано“, казва с усмивка най-силният българин в бокса тежка категория.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?