Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Бодигардката на Деси Радева взе охранител на Борисов
Бодигардката на Деси Радева

Бодигардката на Деси Радева взе охранител на Борисов

Деси Радева и Бойко Борисов се сродиха. 

Държавните лидери на страната се оказаха сродени по своеобразен начин, след като бодигардовете им се ожениха, научи ko4.

Охранителката на първата дама–Елисавета Толева се омъжи за бореца Йордан Божанков, който е бодигард на Борисов, пише „България днес”.

Мачото е охранител на премиера още от времето преди да стане кмет на София.

Любопитното е, че това е втори брак и за двамата, но покрай работата си те се събрали и открили в другия сродна душа.

По принцип професията бодигард е запазена за мъжете, но в НСО присъстват и няколко жени, като две от тях са лична охрана на първата дама. Другите обикновено са ангажирани да охраняват различни чуждестранни ВИП — персони.

Двете охранителки на Деси Радева могат да бъдат видени навсякъде с нея–дори когато няма официални срещи и просто излиза на пазар. „Ние сме по-спокойни и уравновесени от мъжете, защото разчитаме предимно на разума си”, казват за себе си „амазонките”.

В началото всички мислели, че са просто приятелки на Радева, но малко след това се разбрало, че всъщност са личната й охрана. А задачата им не е да я пазят от куршуми, а да предотвратяват екстремни ситуации от всякакъв вид.

Двете дами са шампионки по борба, а едната и по източни бойни изкуства. Освен това тренират всеки ден, като на полигона в Божурище разиграват различни реални ситуации–нападение в движение от автомобил, защита от нападател на място и евакуация на охраняваната персона по най-бърз начин по време на престрелка.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?