Home » KO4 STORY » Българин към англичанка в бар на Слънчев бряг: След малко ще ти шибна един
Българин към англичанка в бар на Слънчев бряг: След малко ще ти шибна един

Българин към англичанка в бар на Слънчев бряг: След малко ще ти шибна един

Грозен инцидент е станал в бар в Слънчев бряг. За това преди 21 часа сигнализира мъж, който подкрепя думите си с видео. „След малко ще ти шибна един“ е само една от репликите, които се чуват и виждат на клипа:

Днес сутринта се събуждам и съм в нов чат с Aleksandar Karamfilov, Milen Strahinski и бивш колега от Англия и неговата дъщеря, която летува в Слънчев бряг със следното неприятно преживяване в нашата мила Родина.

29.06.2023 през нощта в Beach Bar Mania в Слънчев бряг на дъщеря му вместо 15 лв. й таксуват с карта 220 лв. При опит да говорят със собственика да се отмени плащането и да се направи наново, собственикът на заведението удря едно от момчетата в групата, после сядат спокойно да обсъдят нещата и да оправят транзакцията, видимо неадекватен собственикът хваща и хвърля едното момиче на земята.

Казано им е, че собственикът на заведението е прекалил с кокаина. Вика се полиция, която идва и гледа клипчетата, почват само да се смеят и да пушат цигари. Няма задържани, няма връщане на пари, няма извинение дори.

Отишли до полицейското, където са им казали, че няма преводач, да отидат днес пак. Е защо на морето, където 90% са чужденци, да има някой, дето знае английски, кому е нужно…

Крайно неадекватно обслужване на нашето Черноморие. Да, няма да има туристи, то и не заслужаваме да имаме! Моля споделете този пост да се разчуе за тези самозабравили се мутри!

Официално от ОД МВР Бургас:

„Във връзка с разпространен в социалните мрежи сигнал, визиращ спречкване по повод стойността на сметка в плажно заведение в Слънчев бряг и пасивност от страна на полицейските служители от РУ Несебър, дошли за проверка на сигнала, ви информираме, че и двете страни са поканени в районното управление за изясняване на случая, но от тях е получен категоричен отказ.

В патрулиращия екип и двамата служители говоря английски, но естеството на работата им не предполага изясняване на казуси на място. Ето защо те са отправили покана към двете страни за посещение в РУ Несебър, но не са получили потвърждение от поканените.

Твърденията, че едната страна – английски туристи са посетили РУ Несебър за подаване на жалба, но са върнати поради липса на преводач, не отговорят на истината. В РУ Несебър на непрекъснат режим работят квалифицирани преводачи от английски език и нито един жалбоподател не се връща, без сигналът му да бъде взет под внимание. Друг е въпросът, че английските туристи въобще не са посетили РУ Несебър, видно от записите от охранителните камери, разположени в близост и в самото районно управление.

Призоваваме както гражданите, така и медиите, при разпространяване на информация, касаеща полицейски действия, да се позовават на достоверни източници и да предоставят данни, кореспондиращи с обективната действителност. В противен случай се стига до тиражиране на невярна информация, накърняваща професионалните действия и имиджа на служителите на реда“.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?