Home » БЪЛГАРИЯ » Валя Ахчиева жертва на транспортната мафия?
Валя Ахчиева жертва на транспортната мафия?
Валя Ахчиева жертва на транспортната мафия?

Валя Ахчиева жертва на транспортната мафия?

Дългогодишната водеща на „Открито“ Валя Ахчиева непрекъснато е под прицел

Журналистката Валя Ахчиева по всяка вероятност няма да се завърне в ефира на БНТ – пише в. „Уикенд“. Дългогодишната водеща на „Открито“, което до преди дни вървеше в ефира на националната телевизия, била категорична, че се нуждае от голяма почивка и по всяка вероятност няма да се включи в новия конкурс на телевизията за разследващо предаване.

Последните притеснения на Валя Ахчиева били, че може да попадне в лапите на транспортната мафия, заради критичните й репортажи към фирмата „Юнион Ивкони“, собственост на бивш депутат от ГЕРБ. Журналистката е убедена, че предаването й е свалено от ефир именно заради подготвян критичен материал към дружеството – отбелязва изданието.

Къдрокосата дама се оттеглила на почивка в провинциалната си вила в курорта Свети Константин над Пещера. Луксозната къща бе издигната преди 10-ина години и още тогава стана обект на завистливи приказки. Колежки на 57-годишната тв звезда злъчно подмятали, че няма как журналист на щатна заплата от 1500 лева в национална медия да си позволи подобен разкош. Според запознати със състоянието на имота Валя Ахчиева се погрижила сградата да притежава зала за фитнес и сауна за четирима души. От плочките до мебелите – всичко било производство на световни марки в обзавеждането и архитектурата – коментира изданието.

Източник: Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?