Home » КЛЮКАРНИК » Мистерията около смъртта на Иван Ласкин се заплита!
Мистерията около смъртта на Иван Ласкин се заплита!
Мистерията около смъртта на Иван Ласкин се заплита!

Мистерията около смъртта на Иван Ласкин се заплита!

КОЧ научи, че Александра Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат куп въпроси около смъртта на съпруга й Иван Ласкин, твърди близък на актьора пред „Уикенд“.

„Трябва й още време да се съвземе и тогава ще предприеме мерки срещу лекарите и болницата, които не успяха да се погрижат добре за Иван. Има голяма интрига-може да са го уморили, докато е лежал под медицински надзор“, допълва източникът на изданието.

Защо умря Иван Ласкин?

В антуража на Лаксин се чудят защо цялото му тяло е в язвени рани и белези. Кожата на 48-годишния артист билата така раздразнена, че нямало как да бъде положен в открит ковчег. Подобни драстични увреждания не се получават при пациенти с диагнозата на Иван. Според близки на Ласкин, през 2018-а черният му дроб е функционирал наполовина. При 50-процентов капацитет на пречиствателния си орган Иван е можело да живее безпроблемно още години наред, а междувременно да му се намери донор. Съмнението, че Ласкин е починал в резултат на грешно лечение съвсем не е лишено от логика.

В близките седмици ще бъде направено телевизионно разследване за престоя на Иван в болницата. „Уикенд“ знае името на журналиста, който ще нищи темата, но името му се пази в тайна, за да не започнат да го отбягват докторите, сестрите и санитарите в болницата.

Не е изключено през февруари вдовицата на Ласкин да поиска ексхумация на тялото му. Когато мъжът й починал, Сашка била в тотален шок и не се сетила да настоява за аутопсия, но щом в нейната глава се е зародило съмнение за лекарска грешка, възприела идеята на патоанатом да прегледа трупа и органите.

Източник: www.marica.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?