Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Ваня прекрати доброволно химиотерапията и се излекува от рак с уникален метод
Ваня прекрати доброволно химиотерапията и се излекува от рак с уникален метод

Ваня прекрати доброволно химиотерапията и се излекува от рак с уникален метод

Лекарката съобщава на Ваня, че има рак на гърдата и че предстои една операция. Съпругът на Ваня решил да направят изследвания в Австрия. Лекарите там откриват, че в гърдата на Ваня няма само 1 бучка, а няколко.

Наложителна е спешна операция и риск да загуби цялата си гърда. Всичко се развива невероятно бързо.

Лекуващият лекар от Австрия накарал Ваня на следващия ден да издиша и да повтаря думите, че е здрава, че вярва в своето тяло и ще продължава да живее уверено напред.

Поведението на австрийския лекар дал невероятен кураж на Ваня и тя взела нещата в своите ръце. Предписани са били 6 курса на химиотерапия. Първите 2 курса направила в Австрия, а следващите трябвало в България.

Химиотерапиите изтощили Ваня и тя ги спряла.

По време на химиотерапиите косата започнала да капе и тя накарала нейният съпруг да премахне косата с машинката тях. От проведените химиотерапии показателите на Ваня започнали да се влошават – хемоглобин, кръвна захар и други.

Ваня решила да прекрати химиотерапиите на средата. Българските лекари започнали да я наричат „Онази, която прекъсна химиотерапията си“ или „Онази, която не довършва нещата до край“.

Австрийският лекар приел нормално желанието й да прекрати своите химиотерапии.

Благодарение на алкалната диета се набавя голямо количество кислород, който не позволява да се развиват туморните клетки.

Ваня приема сурови храни – плодове и зеленчуци. Пие смути и се храни с лесносмилаема храна. Но Ваня се доверила на алтернативното лечение, което Милен Антонов й предписал. Това лечение важи за абсолютно всички видове рак.

Милен Антонов е компютърен инженер. От малък се вълнувал от източната философия.

Методът на лечение е сбор от знанията, които Милен натрупал през годините. Той приложил този метод върху неговата майка, която се разболяла от рак на стомаха.

Тя претърпяла операция, започнала химиотерапия, но я прекъснала. Днес майката на Милен е жива и здрава, работи в градината, сее домати и се радва на щастливия си живот.

Методът на лечение е елементарен.

Спира приема на определени храни, променя своето мислене, масаж и движение. Стресът изразходва голяма част от нашата жизнена енергия. Всичко, което е различно от любов, благост, мекота, покой и магнетизъм, е стрес.

Стрес се получава дори от нещо толкова безобидно като да видиш някой дебел човек на улицата и да му се издразниш. При стрес се свиват мускулите и се понижава кръвообръщението, липсва кислород и клетките се увреждат.

Упражнения – елементарно раздвижване на ставите с произволни плавни движения. Важно е движенията да бъдат плавни и осъзнати. Те изчистват отрицателната енергия. Изключвате мислите и се концентрирате върху упражненията.

По този начин редуцирате стреса.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?